DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. martā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 15. marta 3. autobusa noslogotākajā posmā tiks izveidots pagaidu paralēlais autobusa maršruts 3A

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai mazinātu sabiedriskā transporta salona piepildījumu no 15. marta 3. autobusa maršruta noslogotākajā posmā tiks izveidots pagaidu paralēlais autobusa maršruts - 3A. Rīta noslogotākajos laikos, 3A. autobuss kursēs maršrutā “Daugavgrīva  – Brīvības bulvāris”, bet vakarā maršrutā “Brīvības piemineklis – Daugavgrīva”. 3A. autobuss kursēs darba dienās.

No rīta 3A. autobuss kursēs maršrutā “Daugavgrīva  – Brīvības bulvāris”

Vakarā 3A. autobuss kursēs maršrutā “Brīvības piemineklis – Daugavgrīva”

Pasažieri, kuri iegādājušies mēneša braukšanas biļetes 3. autobusa maršrutam, varēs tās izmantot arī jaunajā maršrutā, braucienu reģistrējot.

“Rīgas satiksme” nepārtraukti seko līdzi pasažieru plūsmām sabiedriskajā transportā un šāda kārtība paliks nemainīga arī turpmāk. Informāciju par salona piepildījumu sniedz gan sabiedriskā transporta vadītāji, gan tiek pārbaudīti klientu pieteikumi. Tāpat visi jaunākie “Rīgas satiksmes” transporta līdzekļi ir aprīkoti ar automātiskām pasažieru skaitīšanas sistēmām, tādējādi brīdī, kad transporta līdzekļa salons sasniedz noteikto piepildījumu, dispečeri saņem signālu, kas dod iespēju operatīvi reaģēt un norīkot papildus transporta līdzekli.

Lai mazinātu COVID-19 izplatības risku, nepieciešama ikviena cilvēka iesaiste, tāpēc svarīgi, lai iedzīvotāji pēc iespējas mazāk sociāli kontaktētos un izmantotu sabiedrisko transportu ārkārtējās situācijas laikā tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams.

Saziņai ar «Rīgas satiksmi» aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtīt e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmantojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI