DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. martā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

9. martā notiks EPALE pirmā starptautiskā diskusija 2021.gadā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

EPALE – Eiropas Pieaugušo izglītības e-platforma - aicina piedalīties šā gada pirmajā starptautiskajā tiešsaistes diskusijā. Diskusija norisināsies otrdien, 9.martā, no plkst. 11.00 līdz plkst. 17.00 pēc Latvijas laika.

Diskusijas galvenā tēma būs 2021. gada tematiskie fokusi pieaugušo izglītībā: svarīgas dzīves un darba prasmes, digitālā pāreja un iekļaujošas sociālās pārmaiņas. EPALE šīm tēmām pievērsīsies visa gada griezumā, vērojot, kā nākamo mēnešu laikā tās attīstās, un izpētot katru no tām plašāk pašu izvēlētā brīdī. Kopumā šogad plānotas septiņas starptautiskās diskusijas EPALE platformā.

EPALE Latvija komanda aicina iesaistīties ikvienu interesentu - dalīties savā pieredzē, pastāstīt par projektiem un idejām, kā arī izteikt viedokli par tēmām, kuras tieši jūs vēlētos aktualizēt starptautiskā mērogā šā gada laikā.

Diskusiju ievadīs tiešraide, kuru vadīs Džina Ebnere un Aleksandra Kozira no Eiropas Pieaugušo izglītības asociācijas (EAEA). Saite uz diskusijas tiešraidi: https://epale.ec.europa.eu/lv/discussions/epale-2021-gada-tematiskie-fokusi-laiks-sakt

Sekojiet informācijai, lai būtu lietas kursā par jaunākajām EPALE aktivitātēm!

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI