DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. martā, 2021
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme
1
1

Latvijas Pasts aktivizē ELVI pārtikas produktu piegādes arī klientu dzīvesvietās Zemgalē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021.gada martā Latvijas Pasts aktivizējis sadarbības projektu ar mazumtirdzniecības uzņēmumu ELVI, piegādājot pārtikas produktus klientu dzīvesvietās arī Zemgalē. Tādējādi tiek nodrošināts būtisks papildu pakalpojums šā reģiona iedzīvotājiem, kam nav iespēju nokļūt līdz tirdzniecības vietai vai kas vēlas saņemt noteiktas preču grupas, neizejot no mājām. Īpaši būtisks šāds pakalpojums ir Covid-19 pandēmijas apstākļos, kad drošāk ir uzturēties dzīvesvietā, turpat saņemot arī nepieciešamo servisu. Pārtikas produkti tiek piegādāti visā Zemgalē ārpus lielākajām pilsētām, kur pārstāvēts plašs pārtikas produktu tirgotāju un piegādātāju klāsts un klientiem šāds piegāžu modelis nav nepieciešams.  Pārtikas produktu piegāde sadarbībā ar ELVI tiek īstenota arī Latgalē, bet citos Latvijas reģionos – pagaidām testa režīmā.

Latvijas Pasts un ELVI 2020.gada decembrī vienojās par kopēju sadarbību, uzsākot pārtikas produktu piegādes lauku teritoriju iedzīvotājiem Latgalē un līdz ar to nodrošinot vienlīdzīgas svaigu produktu saņemšanas iespējas iedzīvotājiem ārpus pilsētām. Tagad analogs sadarbības modelis aktivizēts arī Zemgalē, sniedzot drošas iepirkšanās priekšrocības arī šā reģiona lauku iedzīvotājiem. Jau pirmajā 2021.gada marta nedēļā, kopš piedāvājums sācis darboties, jūtama Zemgales klientu atsaucība produktu piegādei mājās ar Latvijas Pasta pastnieku starpniecību.

Priekšrocības ELVI pārtikas produktu piegādei ar Latvijas Pasta starpniecību ir ātrums un ikviena klienta ērta sasniedzamība, turklāt šāds Latvijas Pasta un ELVI sadarbības modelis tagad sniedz drošas iepirkšanās iespēju ne tikai Latgales, bet arī Zemgales iedzīvotājiem. Īpaši svarīgi šādu iespēju nodrošināt ir Covid-19 pandēmijas apstākļos, kad iedzīvotāji pastiprināti rūpējas par savu veselību, bet no attālām lauku teritorijām droši nokļūt līdz tirdzniecības vietai apdzīvotā vietā ne vienmēr ir vienkārši.

“Apvienojot Latvijas Pasta iespējas, ko veido pastnieku pieredze un profesionalitāte, klientu serviss un pasta nodaļu tīkls, ar ELVI produktu kvalitatīvo piedāvājumu, radīts pievilcīgs un pandēmijas apstākļiem atbildīgs risinājums lauku reģionu iedzīvotāju vajadzību apmierināšanai – tagad arī Zemgalē,” norāda Latvijas Pasta Mazumtirdzniecības departamenta direktore Inga Pranckeviča.

SIA ELVI Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine uzsver: “ELVI kā Latvijas pārtikas mazumtirdzniecības tīkla misija jau vairāk nekā 20 gadu ir būt par savējo visiem Latvijas cilvēkiem, un man ir patiess prieks, ka veiksmīgā sadarbība ar Latvijas Pastu ļauj mums vistiešākajā veidā īstenot šo apņemšanos un nodrošināt svaigas pārtikas piegādes arī lauku viensētu iedzīvotājiem. Pilnveidota piegādes sistēma Zemgales novadā ir būtisks solis pretī tam, lai šis pakalpojums būtu pilnvērtīgi pieejams visā Latvijā.”

Pasūtīšanai pieejamais pārtikas piedāvājums ir ietverts īpašā katalogā, kas marta sākumā bez maksas piegādāts klientu pastkastītēs visā Zemgalē, izņemot Aizkraukli, Bausku, Dobeli, Jelgavu, Jēkabpili un Ogri. Taču gadījumā, ja pārtikas produktus dzīvesvietā vēlēsies saņemt arī šo pilsētu iedzīvotāji teritorijās, kur apkalpi nodrošina pastnieki, kas ikdienā darba vajadzībām izmanto motorizēto autotransportu, šāda iespēja tiks piedāvāta.

Lai pasūtītu vēlamās preces no kataloga, klientam jāsazinās ar Latvijas Pasta Klientu centra speciālistiem pa tālruni 67608444 – pārtikas produktu pasūtījumu pieņemšanai izveidota atsevišķa zvanu līnija. Produkti tiks piegādāti nākamajā darbdienā, ja pasūtījums būs pieteikts līdz plkst.13, bet to piegāde nenotiks brīvdienās un svētku dienās.

Pakāpeniski Latvijas Pasta pārtikas produktu piegādes sadarbībā ar ELVI būs pieejamas visā Latvijā – patlaban pastnieki Vidzemes un Kurzemes lauku teritorijās pārtikas preces piegādā testa režīmā.

Pārtikas produktu katalogs aplūkojams te.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI