DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. martā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tava drošība

Valsts policija meklē bezvēsts pazudušo Andreju Skorinko; aicina atsaukties autovadītājus ar videoreģistratoru ierakstiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde meklē bezvēsts prombūtnē esošo 1995. gadā dzimušo Andreju Skorinko, kurš pēdējo reizi redzēts 24. februārī ap pulksten 7.40 Olainē, Zemgales ielā pie veikala “Drogas”. Vīrieša pazīmes - augums 179 cm. Bija ģērbies melnā sporta jakā, zilās džinsu biksēs, melnos zābakos.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvalde lūdz atsaukties autovadītājus, kuru rīcībā ir videoieraksti no automašīnu video reģistratoriem no šī gada 24. februāra laika posmā no pulksten 7.30 līdz 14.00 un kuri norādītajā laikā posmā brauca Olainē maršrutā  Zemgales iela – Dalbes iela (pagriezienā uz Olaines dārziņiem, ūdens attīrīšanas staciju vai tālāk uz Līdumiem, Olaines mototrasi), kā arī pretējā braukšanas virzienā.

Valsts policija aicina atsaukties ikvienu, kuram ir zināma viņa iespējamā atrašanās vieta vai rīcībā ir informācija, kas palīdzētu personas meklēšanā, zvanot pa tālruņa numuru 67086678, 20269017 vai 110.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI