DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. martā, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ārlietas

Noslēgusies pieteikšanās diasporas atbalsta projektiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Noslēgusies pieteikšanās diasporas atbalsta projektiem, kuru īstenošana paredzēta no 2021. gada 1. maija līdz 31. augustam.

Ārlietu ministrija ir saņēmusi 42 projektu pieteikumus no 15 valstīm, piemēram, Austrijas, ASV, Beļģijas, Dānijas, Gruzijas, Īrijas, Jaunzēlandes, Lielbritānijas, Lietuvas, Norvēģijas, Portugāles, Spānijas, Somijas, Vācijas un Zviedrijas. Saņemti arī trīs projektu pieteikumi no Latvijas juridiskajām personām, kuras plāno īstenot projektus Īrijā, Latvijā un Turcijā.

Latviešu diasporas organizāciju projektu pieteikumos paredzēti gan klātienes, gan attālināti pasākumi ārvalstīs nacionālās identitātes stiprināšanai, latviešu valodas un kultūras mantojuma saglabāšanai diasporā, pilsoniskās līdzdalības veicināšanai, uzņēmēju satīklošanai, kā arī pasākumi bērniem un jauniešiem.

Informācija par apstiprinātajiem projektiem tiks publicēta 16. martā Ārlietu ministrijas mājaslapā www.mfa.gov.lv.

Informācijai

Diasporas atbalsta projekti tiek realizēti saskaņā ar Ārlietu ministrijas 2018. gada 5. jūnijā apstiprināto “Kārtību, kādā Ārlietu ministrija atbalsta Latvijas diasporu un tās organizāciju veidotos projektus”. Papildu informācija pieejama Ārlietu ministrijas mājaslapā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI