DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
01. martā, 2021
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Robežšķērsošana

2021. gada 26.–28. februāris uz valsts robežas un iekšienē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021. gada 26. februāris uz valsts robežas un valsts iekšienē

Piektdien, 26. februārī, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 65 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 13 robežpārkāpēji, tajā skaitā uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti trīs ārzemniekiem. Terehovas robežkontroles punktā konstatēti divi Kazahstānas un viens Baltkrievijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks) Šengenas zonas valstīs. Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 42 personām – 12 Latvijas, astoņiem Rumānijas, sešiem Lietuvas, pieciem Moldovas, pieciem Ukrainas, vienam Krievijas, vienam Beļģijas, vienam Polijas, vienam Serbijas, vienam Spānijas un vienam Uzbekistānas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu 10 personām – četriem Krievijas, diviem Lietuvas, diviem Baltkrievijas, vienam Latvijas un vienam Kazahstānas pilsonim.

2021. gada 27. februāris uz valsts robežas un valsts iekšienē

Sestdien, 27. februārī, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 64 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti 11 robežpārkāpēji, tajā skaitā uzturēšanās nosacījumu pārkāpumi konstatēti trīs ārzemniekiem. Silenes, Grebņevas un Terehovas robežkontroles punktā konstatēti divi Krievijas un viens Baltkrievijas pilsonis, kuri bija pārkāpuši uzturēšanās nosacījumus (nebija derīgas vīzas vai uzturēšanās atļaujas, pārsniegts vīzā noteiktais uzturēšanās laiks) Šengenas zonas valstīs.  Personas sauktas pie administratīvās atbildības.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 47 personām – 14 Latvijas, 13 Ukrainas, septiņiem Bulgārijas, trīs Kosovas, diviem Polijas, diviem Somijas, diviem Moldovas, vienam Krievijas, vienam Lietuvas, vienam Rumānijas un vienam Vācijas pilsonim.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu sešām personām – trīs Latvijas, diviem Baltkrievijas un vienam Krievijas pilsonim.

2021. gada 28. februāris uz valsts robežas un valsts iekšienē

Svētdien, 28. februārī, Valsts robežsardzes amatpersonas uz ārējām robežām un valsts iekšienē konstatēja 50 likumpārkāpējus.

Uz ārējām robežām konstatēti četri robežpārkāpēji.

Veicot imigrācijas kontroles pasākumus valsts iekšienē, ieceļošanas vai uzturēšanās noteikumu pārkāpumi konstatēti 42 personām – 11 Latvijas, vienam Krievijas, septiņiem Igaunijas, vienam Lietuvas, diviem Grieķijas, četriem Polijas, 11 Ukrainas, vienam Uzbekistānas un četriem Vācijas pilsoņiem.

Par pārkāpumiem transportlīdzekļu un kuģošanas līdzekļu ekspluatācijas jomā Valsts robežsardzes amatpersonas saukušas pie administratīvās atbildības vai liegušas šķērsot robežu četrām personām – vienam Baltkrievijas, vienam Lietuvas, vienam Serbijas un vienam Ukrainas pilsonim.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI