DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
26. februārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Piedāvā mācību ciklu darbam ar jaunatni Rīgas pilsētā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta (RD IKSD) Jaunatnes nodaļa izsludina mācību ciklu darbā ar jaunatni iesaistītajiem - “NVO Inkubators”. Mācībām pieteikties aicināti gan Rīgas jaunatnes organizāciju pārstāvji, gan citi darbā ar jaunatni iesaistītie, kas vēlas uzlabot savas zināšanas un praktiskās prasmes.

Mācību cikla ietvaros tiek piedāvāti četri tematiskie blokiem – “Digitālā pratība”, “Jauniešu mentālā veselība”, “Finanšu pārvaldība” un “Komandas vadība”. Katru tematisko bloku veido četras nodarbības, kuru laikā katrs dalībnieks izvirzīs savus individuālos vai organizācijas mācību mērķus, darbosies praktiski un kopā ar mācību vadītāju aktīvi strādās pie savu kompetenču pilnveides attiecīgajā jomā.

Piedalīties iespējams vienā vai vairākos tematiskajos blokos pēc izvēles, taču viena temata ietvaros tiek sagaidīta dalība visās četrās nodarbībās, lai efektīvi īstenotu savus mācību mērķus un pilnvērtīgi strādātu pie prasmju attīstības.

Drīzumā tiks izziņoti konkrēti nodarbību norises datumi un izsludināta pieteikšanās pirmajam no tematiskajiem blokiem – “Digitālā pratība darbā ar jauniešiem”. Aktuālā informācija pieejama Rīgas jauniešu centra “Kaņieris” RD IKSD sociālā tīkla Facebook kontos (@kanieris, @rd.iksd), kā arī mājas lapā www.izglitiba.riga.lv sadaļā “Jauniešiem”.

Dalībnieku skaits mācībās ierobežots.

Papildinformācija pieejama pa e-pastu kanieris@riga.lv vai tālruni 26217160 (Rīgas jauniešu centra “Kaņieris” vadītāja Dace Rībena).

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI