DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. februārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar ugunsgrēkos cieta trīs cilvēki

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 22. februāra plkst. 06.30 līdz 23. februāra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 39 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 12 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 22.46 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Brocēnos, kur trīsstāvu mājā dega dzīvoklis 15m2 platībā. No ēkas evakuējās 20 cilvēki, no kuriem viens bija cietis un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) mediķiem. Plkst. 02.06 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst. 20.39 tika saņemts izsaukums uz Carnikavu, kur dega divstāvu dzīvojamā mājas jumts pilnā 80m2 platībā. Plkst. 00.15 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst. 20.34 VUGD saņēma izsaukumu uz sabiedrisko ēku Iecavā, kur bija nostrādājusi automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācijas sistēma un dega elektriskais sildītājs 1m2 platībā. No ēkas bija evakuējušies septiņi cilvēki. Plkst. 21.33 ugunsgrēks tika likvidēts.

VUGD aicina ievērot piesardzību izmantojot elektroierīces! Sekojiet lietošanas instrukcijā norādītajiem ieteikumiem un padomiem par pareizu ierīču izmantošanu!

Plkst. 18.00 tika saņemts izsaukums Talsu novadā, kur noliktavas tika ēkā uz grīdas dega krāsas slānis 10m2 platībā. Mēģinot dzēst liesmas saviem spēkiem, notikuma vietā cieta cilvēks, kurš tika nodots NMPD dienesta mediķiem. Plkst. 19.47 ugunsgrēks tika likvidēts.

Plkst. 07.27 tika saņemts izsaukums Rīgā, kur divpadsmitstāvu dzīvojamā mājā desmitā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas 0,5m2 platībā. Notikumā cieta cilvēks, kurš tika nodots NMPD mediķiem. Liesmas tika apdzēstas pirms VUGD ierašanās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI