DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. februārī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Uzņēmējdarbība

Uzņēmēji aicināti pieteikties LTRK Iespēju festivālam "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2021"

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākā uzņēmēju biedrība Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina Kurzemes un visas Latvijas uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Iespēju festivālā “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2021”, kas virtuālā formātā norisināsies 8.-9. aprīlī tiešsaistē no studijas Liepājā.

Tradicionāli vērienīgākais Kurzemes uzņēmēju pasākums uzsāks četru reģionālo pasākumu ciklu, kas pavasarī ar divu nedēļu intervālu sniegs ieskatu par Latvijas uzņēmējdarbības vidē aktuālo.

 

Virtuālā izstāde

LTRK Iespēju festivāla “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2021” ietvaros norisināsies virtuālā izstāde, kas vienkopus pulcēs vairāk nekā 100 uzņēmējus no Kurzemes un visas Latvijas.  Tā norisināsies speciāli pasākumam veidotā tīklošanās platformā, kur dalībniekiem būs iespēja izveidot savus profilus, ievietojot informāciju par uzņēmumu, pievienojot galeriju, video materiālus un dokumentus lejuplādei. Tāpat tā būs iespēja tiešsaistē komunicēt ar apmeklētājiem un plānot savu tikšanās kalendāru.

 

 

Biznesa forums

Jau ierasti pasākuma saturu veidos biznesa forums, kurā tiešsaistē uzņēmēji un eksperti diskutēs par tādām reģionam svarīgām tēmām kā transports, ostas attīstība, loģistika, un apskatot varbūt vēl līdz galam neapjausto, taču jau šobrīd uzņēmējiem ļoti būtisko tēmu, kas saistīta ar uzņēmumu ilgtspēju. Foruma norisi tiešraidē varēs vērot pasākuma platformā, sociālajos tīklos un portālā Tvnet.

 

 

Dalībnieku vebināri

Virtuālais formāts pasākuma dalībniekiem sniedz dažādas papildu priekšrocības. Viena no tām ir iespēja pašiem veidot pasākuma saturu, prezentējot sev aktuālo tēmu, savu uzņēmumu un tā piedāvājumu dalībnieku vebināros. Tie norisināsies pēc iepriekš izveidotas un izziņotas programmas, nodrošinot tiešsaistes apmeklētāju iepriekšēju reģistrāciju.

 

 

 

Starptautiskā tīklošanās

Kā viena no lielākajām attālinātā formāta priekšrocībām ir iespēja veidot starptautiskos kontaktus, tādēļ interesentiem, kam aktuāla starptautiskā tīklošanās, LTRK Iespēju festivāla “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2021” ietvaros piedāvājam organizēt virtuālās tikšanās ar Čehijas uzņēmumiem. Esam izveidojuši sadarbību ar Čehijas partneriem, lai organizētu B2B virtuālās tikšanās dalībnieka izvēlētā komunikācijas platformā.

 

Piedaloties pasākumā, iegūsiet jaunus potenciālo klientu un sadarbības partneru kontaktus, uzzināsiet par aktualitātēm uzņēmējdarbības vidē, varēsiet tiešsaistē komunicēt ar apmeklētājiem un citiem dalībniekiem, veidot savu saturu un prezentēt uzņēmumu. Neapšaubāmi tā ir iespēja izmatot mūsdienu tehnoloģiju priekšrocības un sasniegt pasauli, neizejot no sava biroja.

 

Vairāk informācijas un pieteikšanās dalībai pasākuma mājas lapā www.uznemejudienas.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI