DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. februārī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Paveiktais 2020: "LVM Zemes dzīles" ražošanas apjomi

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2020. gadā AS “Latvijas valsts meži” struktūrvienība "Zemes dzīles" kopumā pārstrādāja vairāk nekā 200 tūkstošus kubikmetru minerālos materiālus 20 derīgo izrakteņu ieguves vietās, sagatavojot minerālo materiālu maisījumus atbilstoši AS “Latvijas valsts meži” (LVM) meža infrastruktūras un AS “Latvijas valsts ceļi” ceļu specifikāciju prasībām. Tāpat sagatavoti minerālo materiālu maisījumi, veicot grunts sūknēšanas darbus.

Neatņemama ražošanas procesa sastāvdaļa ir regulāra minerālo materiālu īpašību laboratoriska testēšana, nosakot granulometrisko sastāvu, filtrācijas koeficientu, drupināto un lauzto daļiņu procentuālo daudzumu, Losandželosas koeficientu un citus kvalitātes rādītājus atbilstoši specifikācijām un pircēja nepieciešamajām prasībām. Sagatavotajiem minerālajiem materiāliem un to maisījumiem kā kvalitāti apliecinošs dokuments tiek izsniegts ekspluatācijas īpašību deklarācija un CE marķējums atbilstoši novērtēšanas sistēmai “2+” vai “4”.

“Izvērtējot LVM iespējas, 2020. gadā esam aizvien aktīvāk reaģējuši uz mūsu sadarbības partneru vajadzībām, sagatavojot sertificētus minerālo materiālu maisījumus pēc pasūtījuma,” atzīst “LVM Zemes dzīles” ražošanas vadītājs Kārlis Volfs.

2021. gadā “LVM Zemes dzīles” plāno attīstīt iesākto pieeju sadarbībā ar būvniecības nozari, tādēļ aicina par konkrēto vajadzību, sadarbības iespējām, pieejamiem minerāliem materiāliem un to maisījumiem derīgo izrakteņu ieguves vietās sazināties ar "LVM Zemes dzīles" klientu attiecību speciālistēm:

Papildus informācija atrodama mājas lapā www.zemesdziles.lv.

LVM minerālie materiāli un to maisījumi ir pieejami visā Latvijas teritorijā vairāk nekā 100 derīgo izrakteņu ieguves vietās, atbilstoši pircēja vajadzībai – ceļu būvniecībai, remontdarbiem, būvdarbiem, būvmateriālu ražošanai, kā arī pašpatēriņam.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI