DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. februārī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Ekonomika

Aicina uzņēmējus pieteikt dalību LTRK Iespēju festivālā “ Uzņēmēju dienas 2021”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) aicina uzņēmējus pieteikt dalību  LTRK Iespēju festivālā “Uzņēmēju dienas 2021”, kas šī gada pavasarī virtuālā formātā norisināsies visos četros Latvijas reģionos. Kurzemē / Liepājā 08.- 09. aprīlī, Zemgalē / Jelgavā 22.-23. aprīlī, Vidzemē /  Cēsīs  06.-07. maijā un Latgalē / Daugavpilī 20.-21. maijā, savukārt šī gada rudenī “Vidzemes uzņēmēju dienas 2021” plānotas klātienē.

LTRK iespēju festivāls “Uzņēmēju dienas” ir vērienīga daudznozaru izstāde, kas jau ierasti reizi gadā katrā reģionā pulcē uzņēmumus un izglītības iestādes, lai interaktīvi iepazīstinātu apmeklētājus ar savu darbību, produkciju, pakalpojumiem un piedāvājumu, taču šogad pavasarī tā pirmo reizi norisināsies pilnīgi virtuālā formātā.

Apmeklētājiem virtuālā izstāde būs pieejama gan pasākuma mājas lapā - kataloga formātā, gan speciāli šim pasākumam izveidotā platformā, kur būs apskatāmi izstādes dalībnieku profili. Apmeklētāji varēs ne tikai uzzināt par dalībnieku piedāvājumu, apskatot to aprakstus, vizuālos vai video materiālus, bet arī sarunāt tiešsaistes tikšanos vai uzdot jautājumus, izmantojot tērzēšanas iespējas.

Kā jau ierasts, arī šogad otrās dienas  centrālais notikums būs biznesa forumi, kas tiks organizēts attālināti, veidojot tā tiešraides plašsaziņas portālos, sociālajos tīklos un pasākuma mājaslapā. Visu četru reģionu forumi apskatīs dažādas tēmas, taču kopā veidos vienotu ciklu, sniedzot apmeklētājiem ieskatu aktualitātēs un jaunākajās attīstības tendencēs. Tēmas prezentēs savas jomas eksperti un viedokļu līderi, sīkāk apspriestas tās tiks ekspertu diskusijās.

Šī gada jaunums, ko piedāvāsim, katram no četriem pasākumiem būs sadarbības valsts, ar kuras uzņēmēju delegāciju būs iespējams tīkloties. Kā papildus pakalpojums tiks nodrošinātas arī konkrētas virtuālās B2B tikšanās ar atlasītiem ārvalstu uzņēmumiem.

Neskatoties uz to, ka pavasarī visi pasākumi notiks virtuāli,  izpaliekot klātienes tikšanām, aicinām izmantot virtuālā formāta sniegtās priekšrocības, iesaistīties un sekot līdzi notiekošajam no jebkuras vietas Latvijā un pat pasaulē.

Reģistrēties dalībai  un uzzināt vairāk par LTRK Iespēju festivālu  “Uzņēmēju dienas” var šeit: www.uznemejudienas.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI