DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
08. februārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Pieņemta jauna kārtība sportistu pieteikšanai un iekļaušanai Rīgas izlasē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021. gadā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) apstiprināja jaunu kārtību, kādā Rīgas pilsētas sportistus piesaka un iekļauj Rīgas izlasē individuālajos sporta veidos, piešķirot finansiālu atbalstu. Jaunā kārtība pieejama tīmekļa vietnē www.sports.riga.lv

Finansiālu atbalstu sportistiem piešķir treniņu procesam un dalībai sacensībās viena kalendārā gada laikā. Pieteikumus sportistu atbalstam var iesniegt Latvijā atzītas sporta federācijas, kuras ir Starptautiskās sporta federāciju asociācijas (GAISF) biedri. Finansējums tiek piešķirts sporta bāzes apmaksai, dalības maksai sacensībās, apdrošināšanai, kā arī naktsmītņu un ceļa izdevumu segšanai.

Finansiālam atbalstam var pretendēt Rīgas pašvaldības dibinātu sporta izglītības un interešu izglītības iestāžu audzēkņi, kā arī galvaspilsētā reģistrēta sporta kluba biedri, kuru dzīvesvieta deklarēta Rīgā.

Par katru sportistu iesniedzams viens pieteikums par labāko sasniegumu 2019.-2020. gada starptautiskās sacensībās vai 2020. gada Latvijas čempionātā.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 2021. gada 1. marta plkst. 15.00, nolikumā noteiktajā kārtībā, nosūtot uz e-pasta adresi: iksd.sportjaun@riga.lv

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI