DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. februārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

Informācija skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzējiem dīkstāves pabalsta saņemšanai

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Freepik

Saistībā ar valstī noteiktajiem atbalsta pasākumiem skaistumkopšanas nozarei Covid-19 krīzes periodā, lai varētu pieteikties dīkstāves pabalstam Valsts ieņēmumu dienestā, skaistumkopšanas pakalpojuma sniedzējiem, kas veic saimniecisko darbību, ir jābūt reģistrētiem Veselības inspekcijas skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzēju sarakstā. Tiem, kas savu darbību ir jau reģistrējuši, atkārtoti to darīt nav nepieciešams! Tāpat nav jāreģistrējas tiem, kas kā darba ņēmēji strādā ar darba līgumu un neveic individuālu saimniecisko darbību!

Lūgums arī neiesūtīt vienu iesniegumu vairakkārt pat tad, ja pašiem uzreiz neizdodas sevi atrast Veselības inspekcijas sarakstā - tas mākslīgi palielina iesniegumu apjomu, tā rezultātā paildzinot iesniegumu izskatīšanas laiku!

Ņemot vērā šī brīža situāciju, kad reģistrēties vēlās visi tie skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzēji, kuri līdz šim to nav izdarījuši, iesniegumu apstrādes laiks var aizņemt līdz divām nedēļām!

 Reģistrācijas procesā, svarīgi ir pārliecinies, ka visa nepieciešamā informācija iesniegumā ir precīzi norādīta, lai nepagarinātu iesnieguma apstrādes laiku.

Veselības inspekcija vērš uzmanību, ka publiski pieejamais skaistumkopšanas pakalpojumu sniedzēju saraksts tiek aktualizēts reizi dienā Veselības inspekcijas tīmekļa vietnē, kā arī katru dienu tiek nosūtīts Valsts ieņēmumu dienestam!

Ar sīkāku informāciju par reģistrēšanos var iepazīties Inspekcijas tīmekļa vietnē: https://www.vi.gov.lv/lv/jaunums/skaistumkopsanas-pakalpojumu-sniedzeju-registracija

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI