DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
27. janvārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ugunsgrēkā Madonas novadā gāja bojā divi cilvēki

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 26. janvāra plkst. 06.30 līdz 27. janvāra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 51 izsaukumu – deviņus uz ugunsgrēku dzēšanu, 31 uz glābšanas darbiem, bet 11 izsaukumi bija maldinājumi.

Plkst. 11.21 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz Madonas novadu, kur ugunsgrēks bija izcēlies vienstāva dzīvojamā mājā. Ierodoties notikuma vietā konstatēts, ka gruzd grīda 1m2 platībā un izveidojies spēcīgs sadūmojums. Pirms VUGD ierašanās kaimiņi no ēkas iznesa divus cilvēkus bez dzīvības pazīmēm. Pārmeklējot ēku tika atrasti arī divi bojāgājuši suņi. Plkst. 12.44 ugunsgrēks likvidēts. Dzīvojamā mājā dūmu detektors uzstādīts nebija.

Vakar ugunsdzēsēji glābēji Ozolnieku novadā no upes izcēla noslīkušu cilvēku, kuru nodeva Valsts policijas darbiniekiem.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi konteinerā, vieglā automašīna, šķūnis, divas garāžas, saimniecības ēka, sodrēji trīs ēku dūmvados un divos gadījumos bez uzraudzības atstāts piededzis ēdiens.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI