DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. janvārī, 2021
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Izglītība

Atsākas JSPA vebināru cikls “Darbs ar jaunatni šodien un rīt”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2021. gada janvārī Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) atsāk vebināru ciklu “Darbs ar jaunatni šodien un rīt”. Vebināriem ir aicināti pieteikties jaunatnes darbā iesaistītie, gan tie, kuri ikdienā strādā ar jauniešiem, gan tie, kuri vēl tikai plāno to darīt. Bezmaksas tiešsaistes semināros būs iespēja dzirdēt pieredzes stāstus no dažādām vietēja mēroga un starptautiskām organizācijām. Dalībai vebināros ir nepieciešams iepriekš reģistrēties.

21. un 22. janvāra vebināru temats ir starpnozaru sadarbība darbā ar jauniešiem sociālajā jomā un pašvaldībās. Tiešsaistes semināru laikā dalībniekiem būs iespējas diskutēt par to, kā organizācijas nonāk līdz sadarbības meklējumiem, kādi ir šo sadarbību mērķi un ieguvumi, un kā jaunatnes jomas pārstāvji tajās var iesaistīties.

  • 21. janvārī, plkst. 10:30, vebinārā “Starpnozaru sadarbība sociālajā jomā” pieredzē dalīsies Tukuma sociālā dienesta pārstāves un Valsts probācijas dienesta speciālisti. Reģistrējies vebināram šeit.
  • 22.janvārī, plkst. 10:30, vebinārā “Starpnozaru sadarbība – pašvaldību pieredze” stāstos dalīsies Raunas novada un Jūrmalas pilsētas jaunatnes lietu speciālistes, kā arī Tukuma pašvaldības pārstāvis. Reģistrējies vebināram šeit.
  • 26. janvāri, plkst. 10:30, tiešsaistes diskusijā “Jaunatnes darbinieku asociācijas izveide – citu valstu pieredzes stāsti” piedalīsies vairāku Eiropas valstu jaunatnes darbinieku asociāciju vadītāji. Diskusijas laikā būs iespējams iegūt informāciju par asociāciju izveides procesu un to ikdienas darbu, kā arī uzdot jautājumus. Vebinārs notiks angļu valodā. Tulkojums latviešu valodā būs pieejams vebināra ierakstā. Reģistrējies vebināram šeit.
Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI