DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. janvārī, 2021
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Uzņēmējdarbība

Līdz 2021. gada 23. janvārim 81 Latvijas Pasta nodaļa turpina sniegt pasta pakalpojumus arī sestdienās

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Visā Latvijā kopumā 81 Latvijas Pasta nodaļa turpina pakalpojumu sniegšanu arī sestdienās stingrā saskaņā ar valstī noteiktajiem drošības pasākumiem Covid-19 izplatības ierobežošanai. Ņemot vērā valstī ieviestos ierobežojumus, pasta nodaļas līdz ārkārtējās situācijas beigām sniedz visus pakalpojumus, bet tirgo vienīgi ar pasta pakalpojumu nodrošināšanu saistītās preces, kā arī atsevišķas saimniecības preces, pārtikas produktus, sabiedriskā transporta biļetes, preses izdevumus un individuālos drošības līdzekļus. No nedēļas nogalē strādājošo nodaļu kopskaita pastāvīgi brīvdienās strādā 34 pasta nodaļas, bet līdz 2021.gada 23.janvārim sestdienās papildus atvērtas vēl 47 nodaļas visā valstī.

Veicinot pasta sūtījumu maksimālu apriti un stingri ievērojot valstī noteiktās drošības prasības Covid-19 ierobežošanai, sestdienās turpina strādāt kopumā 81 pasta nodaļa visā Latvijā. Ņemot vērā valstī ieviestos ierobežojumus, Latvijas Pasta nodaļās līdz ārkārtējās situācijas beigām iespējams saņemt visus tajās pieejamos pakalpojumus, bet iegādāties var tikai ar pasta pakalpojumu nodrošināšanu saistītās preces – pastmarkas, aploksnes, pastkartes, sūtījumu iepakojuma taru, līmlentes –, kā arī atsevišķas saimniecības preces, pārtikas produktus, biļetes braukšanai sabiedriskajā transportā, preses izdevumus, dezinfekcijas līdzekļus un sejas un mutes aizsegus.

34 no nedēļas nogalē atvērtajām pasta nodaļām nodaļas sestdienās strādā pastāvīgi, bet 47 nodaļas atvērtas papildus darbam sestdienās līdz 2021.gada 23.janvārim.

Latvijas Pasts aicina klientus būt saprotošiem, jo Covid-19 izplatības mazināšanai visā valstī ir noteikti ierobežojumi attiecībā uz cilvēku skaitu, kas var uzturēties pakalpojumu sniedzēju telpās, tāpēc iespējas sniegt pakalpojumus nodaļās ir samazinājušās un var rasties situācijas, kad sava pakalpojuma saņemšanu nākas uzgaidīt, stāvot ārpus nodaļas un distancējoties citam no cita.

Lai pasta pakalpojumu saņemšana nebūtu jāgaida, Latvijas Pasts aicina izmantot uzņēmuma mobilās lietotnes iespējas, kas ļauj pakalpojumiem pieteikties attālināti un nodaļā ierasties tieši uz sava pakalpojuma saņemšanu. Attālināti pieteikties pakalpojumiem iespējams 86 lielākajās un noslogotākajās pasta nodaļās visā Latvijā; šo nodaļu saraksts pieejams te

Sestdienās strādājošo pasta nodaļu saraksts un to darbalaiki pieejami te.

Latvijas Pasts izveidojis speciālu biežāk uzdoto jautājumu–atbilžu sadaļu par uzņēmuma darbību ārkārtas situācijā, kas pieejama uzņēmuma interneta mājas lapas www.pasts.lv Jaunumu sadaļā un regulāri tiek aktualizēta. 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI