DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
29. decembrī, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Vecgada dienā un Jaungada dienā sabiedriskais transports nebūs bez maksas

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

„Rīgas satiksme” informē, ka Vecgada dienā, 31. decembrī, un Jaungada dienā, 1. janvārī būs izmaiņas sabiedriskā transporta, pašvaldības autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbā.

Saistībā ar Covid-19 izplatību un valstī ieviestajiem ierobežojošajiem pasākumiem, šogad 31. decembrī un 1. janvārī sabiedrisko transportu Rīgā nevarēs izmantot bez maksas, kā tas bijis iepriekš.

Šogad Rīgā Jaunā gada sagaidīšanu atzīmēs bez ierastajiem masu pasākumiem, tostarp bez tradicionālā svētku salūta. Ņemot vērā, ka pasažieru plūsma sabiedriskajā transportā ir samazinājusies un sagaidāms pasažieru plūsmas kritums gada nogalē, 31. decembrī un 1. janvārī autobusi, trolejbusi un tramvaji brauks pēc brīvdienu grafika. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies biļetes darba dienām, lūdzam ievērot, ka 31. decembrī un 1. janvārī biļetes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā.

Vecgada un Jaungada dienā 300. maršruta ekspresbusi kursēs pēc brīvdienu grafika. Citu maršrutu ekspresbusi svētku laikā nekursēs.

Covid-19 izplatības ierobežošanai valstī ieviesti pastiprināti drošības pasākumi un nepieciešama ikviena cilvēka iesaiste. Aicinām iedzīvotājus izmantot sabiedrisko transportu ārkārtējās situācijas laikā tikai tad, ja tas patiešām nepieciešams.

30. decembrī klientu apkalpošanas centra Brīvības ielā 49/53 darba laiks būs no plkst. 8:00 līdz plkst. 17:00, pārējie klientu apkalpošanas centri strādās kā ierasts darba dienās – līdz plkst. 19:00.

Atgādinām, ka „Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros klienti tiek apkalpoti pēc iepriekšēja pieraksta. Pierakstīties klientu centra apmeklējumam iespējams gan pa informatīvo tālruni 20361862, gan mājas lapā: https://pieteikums.rigassatiksme.lv/TimeSlot/Register. Apmeklējot klientu centru, apmeklētājiem jālieto mutes un deguna aizsegus.

31. decembrī un 1. janvārī visi klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Sestdien, 2. janvārī, un svētdien, 3. janvārī, klientu apkalpošanas centra Spīķeru ielā 1 darba laiks būs no plkst. 10:00 līdz plkst. 16:00, pārējie klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo „Rīgas satiksme”, 31. decembrī un 1. janvārī varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a – tur par autostāvvietu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājaslapā www.rigassatiksme.lv vai sociālā tīkla platformās.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI