DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. decembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Uzņēmējdarbība

LVM vēstniecība pieņem pasūtījumus attālināti

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: LVM

Līdz ar 17. decembra Ministru kabineta apstiprinātajiem papildu ierobežojumiem Latvijas valsts mežu vēstniecība (Vaiņodes ielā 1, Rīgā) uz laiku pāriet attālinātā darba režīmā. Tas nozīmē, ka laika posmā no 21. decembra līdz 11. janvārim klienti savus pasūtījumus varēs veikt tikai, sazinoties pa tālruni vai e-pastu: 23280001; vestnieciba@lvm.lv. Savukārt iepriekš vienojoties par ērtāko laiku, savu pirkumu var saņemt klātienē.

Tradicionāli pirmssvētku laikā Latvijas valsts mežu vēstniecība piedāvā plašu preču sortimentu gan ikdienas vajadzībām, gan svētku noskaņas radīšanai. No AS “Latvijas valsts meži” kokaudzētavām pieejamas eglītes podiņā – parastās egles šķirnes, Serbijas, kā arī iecienītās sudrabegles. Turklāt, pareizi kopjot, eglīte var zaļot un augt vēl pēc svētku izskaņas: tai jānodrošina pietiekams mitruma daudzums un vēsa vieta. Laikam, ko eglīte pavada siltā telpā, jābūt iespējami īsākam, turklāt jāizvairās no krasām temperatūras izmaiņām.

Parādot koka un citu dabīgo materiālu plašo pielietojumu, vēstniecība pircējus priecē arī ar pašmāju amatnieku darinātām koka rotaļlietām, svētku rotājumiem, rotām un citām praktiskām mājsaimniecībā noderīgām lietām.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI