DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
21. decembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Nodokļi

VID muitas kontroles punktu darba laiks 2020. gada nogalē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts ieņēmumu dienests (VID) lūdz ņemt vērā, ka Ziemassvētkos un gadu mijā būs izmaiņas VID muitas kontroles punktu darba laikā.

VID Muitas pārvaldes muitas kontroles punkti (turpmāk – MKP), kas darbojas diennakts režīmā, arī svētku dienās – šī gada 24., 25. un 26.decembrī, kā arī 31.decembrī un 2021.gada 1.janvārī – strādās bez darba laika izmaiņām.

Diennakts režīmā, bez brīvdienām strādās šādi MKP:

  • Rīgā – Lidostas MKP, Rīgas brīvostas MKP un Importa MKP;
  • Latgalē – Terehovas MKP, Grebņevas MKP, Vientuļu MKP, Zilupes MKP, Kārsavas MKP, Silenes MKP, Pāternieku MKP, Indras MKP, Rēzeknes II MKP un Daugavpils preču stacijas MKP;
  • Kurzemē – Liepājas ostas MKP un Ventspils ostas MKP.

Pirmssvētku dienās, šī gada 23.decembrī un 30.decembrī, saīsinātais darba laiks – līdz plkst. 16:00 – ir noteikts šādos MKP: Valmieras MKP, Jelgavas MKP un Lidostas MKP klientu apkalpošanas vietā Buļļu ielā 74, Rīgā.

No 2020.gada 24.decembra līdz 27.decembrim un no 31.decembra līdz 2021.gada 3.janvārim muitas klienti netiks apkalpoti šādos MKP: Šķirotavas MKP, Lidostas MKP klientu apkalpošanas vietā Buļļu ielā 74, Rīgā, Valmieras MKP un Jelgavas MKP.

Plašāka informācija par Latvijas Republikas muitas kontroles punktiem – sadaļā “Muita/Muitas kontroles un robežkontroles punkti”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI