DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. decembrī, 2020
Lasīšanai: 4 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Latvijas Pasts uzsāk ELVI pārtikas produktu piegādes klientu dzīvesvietās Latgalē

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

2020.gada decembrī Latvijas Pasts sāk sadarbības projektu ar mazumtirdzniecības uzņēmumu ELVI, nodrošinot pārtikas produktu piegādes klientu dzīvesvietās Latgalē un tādējādi veicinot šā reģiona iedzīvotāju līdzvērtīgas iespējas saņemt svaigus produktus savā dzīvesvietā. Īpaši būtiska pārtikas produktu piegāde ir Covid-19 pandēmijas apstākļos, kad drošāk ir uzturēties mājās, bet veikals ir tālu un tā apmeklēšanai nepieciešams sabiedriskais transports. Pārtikas produkti tiks piegādāti Latgales lauku teritorijās, ņemot vērā, ka pilsētās pārstāvēts plašs pārtikas produktu tirgotāju un piegādātāju klāsts un klientiem nav nepieciešamas papildu piegādes.  Pakāpeniski šāds pārtikas piegāžu modelis sadarbībā ar ELVI tiks īstenots arī citos Latvijas reģionos.

Latvijas Pasts un ELVI vienojušies kopējā sadarbībā, uzsākot pārtikas produktu piegādes lauku teritoriju iedzīvotājiem Latgalē un līdz ar to nodrošinot vienlīdzīgas svaigu produktu saņemšanas iespējas iedzīvotājiem ārpus pilsētām. Produkti tiks piegādāti uz visām adresēm lauku teritorijās, un piegādes nodrošinās Latvijas Pasta pastnieki, kas ikdienā darba vajadzībām izmanto motorizēto autotransportu. Priekšrocības ELVI pārtikas produktu piegādei ar Latvijas Pasta starpniecību ir ātrums un ikviena klienta ērta sasniedzamība, turklāt šāds Latvijas Pasta un ELVI sadarbības modelis sniedz drošas iepirkšanās iespēju Latgales iedzīvotājiem.

Latvijas Pasta valdes priekšsēdētājs Mārcis Vilcāns uzsver: “Esam priecīgi kopā ar ELVI piedāvāt šo daudziem lauku teritoriju iedzīvotājiem svarīgo pakalpojumu – saņemt savā dzīvesvietā svaigus pārtikas produktus. Covid-19 laiks mums iemācījis rūpēties par savu drošību, un īpaši būtiski tas ir iedzīvotājiem attālās viensētās, no kurām nokļūt līdz tuvākajam veikalam nereti ir problemātiski. Latvijas Pasts, kas darbojas pilnīgi visā Latvijā, te būs lielisks palīgs ar mūsu profesionālo pastnieku starpniecību. Šis laiks ir izaicinājums mums visiem, bet Latvijas Pasts ir radis papildu iespēju vērtīgi izmantot savus resursus. Sākam ar Latgali, bet pakāpeniski turpināsim visā Latvijā!”

SIA ELVI Latvija komercdirektore Laila Vārtukapteine stāsta: “Iepirkšanās attālināti nedrīkst būt diskriminējoša priekšrocība tikai lielpilsētu iedzīvotājiem ar labām digitālajām prasmēm, tāpēc esmu gandarīta, ka šis sadarbības projekts arī viensētu iedzīvotājiem sniedz iespēju saņemt svaigu un kvalitatīvu pārtiku ar piegādi mājās. Šis ir nozīmīgs projekts, kas atvieglos ikdienu daudziem Latvijas iedzīvotājiem, kas kaut kādu iemeslu dēļ nevar apmeklēt veikalu pašu spēkiem. Veikalu tīkla ELVI misija jau 20 gadu ir būt par savējo katram Latvijas iedzīvotājam. Man ir prieks, ka šo nozīmīgo sadarbību ar Latvijas Pastu esam uzsākuši tieši savā jubilejas gadā, tādējādi vēl vairāk apstiprinot – esam savējie katrā Latvijas sētā.”

Pasūtīšanai pieejamais pārtikas piedāvājums ir ietverts īpašā katalogā, kas decembra sākumā bez maksas piegādāts klientiem visā Latgalē, izņemot Daugavpili, Balvus, Krāslavu, Ludzu, Preiļus un Rēzekni. Lai pasūtītu vēlamās preces no kataloga, klientam jāsazinās ar Latvijas Pasta Klientu centra speciālistiem pa tālruni 27008001 – pārtikas produktu pasūtījumu pieņemšanai izveidota atsevišķa zvanu līnija. Produkti tiks piegādāti nākamajā darbdienā, ja pasūtījums būs pieteikts līdz plkst.13, bet to piegāde nenotiks brīvdienās un svētku dienās.

Pakāpeniski Latvijas Pasta pārtikas produktu piegādes sadarbībā ar ELVI būs pieejamas arī pārējos Latvijas reģionos – patlaban pastnieki Vidzemē un Zemgalē lauku teritorijās pārtikas preces piegādā testa režīmā.

Pārtikas produktu katalogs aplūkojams te.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI