DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. decembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

Konkursā uz AS "Attīstības finanšu institūcija Altum" valdes locekļa amatu pieteikušies 30 pretendenti

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Atlases process notiks trīs kārtās, un to īstenos atlases konkursa nominācijas komisija un vadītāju atlases kompānija "Fontes Executive Search". Kandidātu atbilstību "Altum" valdes locekļa amatam saskaņā ar kandidāta atbilstības kritērijiem vērtēs Finanšu ministrijas valsts sekretāra vietnieces, “Altum” padomes priekšsēdētājas Līgas Kļaviņas vadītā nominācijas komisija, kurā strādās arī pārstāvji no Ekonomikas ministrijas, Zemkopības ministrijas, Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK), Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK), Finanšu nozares asociācijas, Lauksaimnieku organizācijas sadarbības padomes, Latvijas Privātā un riska kapitāla asociācijas un Pārresoru koordinācijas centra.

Patlaban atlases konkursa nominācijas komisija sadarbībā ar vadītāju atlases kompāniju SIA "Fontes Executive Search" veic pretendentu izvērtēšanu atbilstībai konkursa prasībām, bet pēc tam tiks lemts, kurus pretendentus virzīt uz konkursa otro kārtu. Amata konkursa otrajā kārtā tiks vērtēta pretendentu kompetence un uzklausīts viņu stratēģiskais redzējums par "Altum" darbu. Trešajā kārtā tiks veikta pretendentu kompetenču novērtēšana.

Pieteikšanās uz “Altum” valdes locekļa amatu tika izsludināta šī gada oktobrī. 

Šobrīd institūcijas valdē strādā valdes priekšsēdētājs Reinis Bērziņš, kā arī valdes locekļi Inese Zīle, Jēkabs Krieviņš un Aleksandrs Bimbirulis.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI