DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
19. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Nākamnedēļ stājas spēkā jauni Rātsnama apmeklēšanas kārtības noteikumi

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

No pirmdienas, 23. novembra stājas spēkā jauni Rātsnama apmeklēšanas noteikumi.

Galvenās izmaiņas noteikumos paredz, ka turpmāk Rātsnama apmeklējumam ir jāpiesaka apmeklētāja caurlaide.

Lai apmeklētu Rīgas pašvaldības amatpersonas vai darbiniekus, apmeklējumam jāpiesakās pie attiecīgās amatpersonas vai darbinieka un, pēc apmeklējuma apstiprināšanas, darbinieks vai amatpersona pieteiks Rātsnama apmeklētāja caurlaidi.

Lai klātienē apmeklētu Rīgas domes un Rīgas domes komiteju sēdes, jāpiesaka Rātsnama apmeklētāja caurlaide, nosūtot informāciju par apmeklētāju (vārds, uzvārds, personas koda otrā daļa, apmeklējuma mērķis – Rīgas domes sēde, apmeklējuma datums un laiks) uz e-pastu ratsnams@riga.lv vai ierodoties klātienē Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Rātsnama 1.stāvā. Tostarp atgādinām, ka Rīgas domes sēdes un Rīgas domes komiteju sēdes var skatīties tiešraidē - https://www.riga.lv/lv/tiesraides-un-ieraksti.

Caurlaides varēs saņemt, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā, Rātsnama 1.stāvā.

Tostarp, bez caurlaides, uzrādot darba vai dienesta apliecības, Rīgas domi drīkstēs apmeklēt akreditētie plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

Lai saņemtu akreditāciju darbam Rīgas domē, jāiesniedz aizpildīta un parakstīta akreditācijas anketa, kā arī fotogrāfija, kas uzņemta pēdējā gada laikā, Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļā: https://www.riga.lv/lv/plassazinas-lidzeklu-parstavju-akreditacija-darbam-rigas-dome

Atgādinām, ka ārkārtas situācijas laikā, lai ierobežotu “Covid-19” izplatību, Rātsnams apmeklētājiem ir slēgts.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI