DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Šonedēļ pasniedz apbalvojumus VUGD nodarbinātajiem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Par godu Latvijas Republikas proklamēšanas 102.gadadienai un priekšzīmīgu dienesta pienākumu izpildi, šonedēļ Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) nodarbinātajiem pasniegs vairāk nekā 250 Iekšlietu ministrijas un VUGD apbalvojumus.  

Ņemot vērā ārkārtējo situāciju, šogad plašas svētku svinības dienests nerīko. Svinības notiks citādāk! Apsveiksim kolēģus attālināti. Pasniegsim apbalvojumus šaurākā lokā, godinot nodarbinātos, kuri snieguši ieguldījumu VUGD attīstībā, izrādījuši drosmi, priekšzīmīgi pildījuši dienesta pienākumus un sasnieguši teicamus darba rezultātus. Šajā nedēļā arī jaunie kolēģi – ugunsdzēsēji glābēji un zvanu centra dispečeres dos svinīgo zvērestu uzsākot dienesta gaitas.

Šonedēļ VUGD nodarbinātie saņems tādus apbalvojumus kā “Par priekšzīmīgu dienestu”, “Par drosmi”, VUGD Goda raksts un Pateicība. Savukārt Iekšlietu ministrija piešķirs speciālo dienesta pakāpi pirms termiņa, Goda rakstus un Pateicības, Sudraba un Zelta “Goda zīmi”.

Apbalvojumus saņems ne tikai VUGD nodarbinātie, bet arī iedzīvotāji. Par pašaizliedzīgu un profesionālu rīcību, glābjot cilvēka dzīvību, diviem iedzīvotājiem no Liepājas pasniegta Iekšlietu ministrijas apbalvojuma zīme “Par pašaizliedzību”. Savukārt apbalvots ar VUGD Goda rakstu tiks Alūksnes novada iedzīvotājs, bet VUGD pateicību saņems Valmieras Pārgaujas Valsts ģimnāzijas skolnieks.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI