DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
17. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Valdība apstiprina uzvarētāju konkursā “Maksas televīzijas pakalpojuma nodrošināšana zemes apraidē”

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Otrdien, 17. novembrī, Ministru kabinets apstiprināja konkursa “Maksas televīzijas pakalpojuma nodrošināšana zemes apraidē” uzvarētāju SIA “Tet”, kas ieguva tiesības nodrošināt zemes apraidē maksas televīzijas programmu saturu no 2022. gada 1. janvāra līdz 2026. gada 31. decembrim. SIA “Tet” nodrošinās arī plašu papildu pakalpojumu klāstu un klientu apkalpošanas servisu visā Latvijā.

Uzvarētāju konkursa kārtībā izraudzījās Ministru kabineta izveidota starpinstitucionāla komisija, kuras sastāvā bija pārstāvji no Satiksmes ministrijas, Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes, Kultūras ministrijas un Konkurences padomes.

SIA “Tet” piedāvājums paredz nodrošināt kvalitatīvu televīzijas programmu saturu ar iespēju izvēlēties programmu klāstu atbilstoši klientu interesēm, kas ietverts tematiskajās pakās, piedāvās klientiem maksas televīzijas pakalpojuma izmantošanai nepieciešamās iekārtas un nodrošināt kvalitatīvu klientu apkalpošanas servisu visā Latvijā. Papildus tam, tiks veidota sadarbību ar raidorganizācijām, lai pēc iespējas vairāk televīzijas programmām tiktu nodrošināta audio valodu izvēle un subtitri latviešu valodā.

Maksa par televīzijas programmu pamatpaku, kādu SIA “Tet” piedāvā piedāvājuma iesniegšanas brīdī, ir jānodrošina vismaz trīs gadus no pakalpojuma sniegšanas uzsākšanas brīža. Pēdējos divos gados maksa var tikt palielināta ne vairāk kā 20% apmērā.

Maksas televīzijas programmu zemes apraidi ciparformātā atbilstoši Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likumam nodrošina valsts akciju sabiedrībai “Latvijas Valsts radio un televīzijas centrs”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI