DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
16. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Rīgas pašvaldības uzņēmējdarbības atbalsta programmā “Rīgas drosmes grants” saņemti 66 pieteikumi

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas pašvaldības uzņēmējdarbības atbalsta programmā “Rīgas drosmes grants” saņemti 66 pieteikumi, kas ir ievērojami vairāk nekā iepriekšējā gadā, kad tika saņemti 38 pieteikumi.

25 biznesa idejas, kas saņems “Rīgas drosmes grants” gudro naudu uzņēmējdarbības sākšanai 2000 eiro apmērā, kā arī augstskolu biznesa inkubatoru atbalstu, tiks noteiktas vēl šomēnes. Pagājušajā nedēļā notika projektu prezentācijas, bet konkursa rezultātus plānots paziņot 3. decembrī.

“Rīgas drosmes granta” vērtēšanas komisijas vadītāja, Pilsētas attīstības departamenta direktores vietniece Oksana Dumpe pauda, ka lielais pieteikumu skaits visticamāk saistāms ar to, ka pandēmijas laikā cilvēkiem ir vairāk brīvā laika, ko veltīt biznesa ideju attīstībai un jaunu izaicinājumu meklēšanai.

Jau ziņots, ka “Rīgas drosmes grants” tiek īstenots trešo gadu sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) konkursu “Ideju kauss”. Rīgas pašvaldības  finansējumam 2000 eiro apmērā var pretendēt 25 dalībnieki, kuri vispirms startēja LIAA konkursā “Ideju kauss” un iekļuva otrajā kārtā.

Rīgas pašvaldības uzņēmējdarbības atbalsta programmā “Rīgas drosmes grants” kopumā šajā gadā pieejami 50 000 eiro.

Kopš 2018. gada programmā “Rīgas drosmes grants” atbalstītas 48 biznesa idejas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI