DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
10. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Finanses

FKTK atļauj AS "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" akcionāram izteikt obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Finanšu un kapitāla tirgus komisijas (FKTK) padome 10. novembrī pieņēmusi lēmumu atļaut AS "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" akcionāram SIA "NAMEJS 1" izteikt obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu.

Obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma pamats ir AS "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" akciju izslēgšana no regulētā tirgus un akcionāru kontrole. Vienas akcijas cena piedāvājumā ir 0,27 EUR.

6. oktobrī AS "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" akcionāru sapulce pieņēma lēmumu izslēgt akcijas no regulētā tirgus. Par šādu lēmumu balsoja SIA "NAMEJS 1", Aleftīna Struļēviča, Vladimirs Cadovičs, Valentins Istomins un Sergejs Safronovs.  SIA "NAMEJS 1" ir pilnvarota izteikt obligāto akciju atpirkšanas piedāvājumu visu to akcionāru vārdā, kas balsoja par akciju izslēgšanu no regulētā tirgus.   

FKTK iepriekš noslēdza administratīvo līgumu ar AS "Rīgas juvelierizstrādājumu rūpnīca" akcionāriem, piemēroja soda naudu un vienojās par obligātā akciju atpirkšanas piedāvājuma izteikšanu.  Vairāk informācijas šeit.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI