DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
04. novembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros regulāri tiek veikta virsmu dezinfekcija

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rūpējoties par klientu un darbinieku drošību, “Rīgas satiksmes” klientu apkalpošanas centros vairākas reizes dienā tiek veikta darba virsmu dezinfekcija, tāpat klientu centra pastiprināta uzkopšana tiek veikta katru dienu, papildus dezinficējot rokturus un citas virsmas, kurām pieskaras klienti.

Lai mazinātu COVID-19 izplatību, “Rīgas satiksme” aicina klientu centru apmeklētājus lietot mutes un deguna aizsegus. Tāpat, lai samazinātu atrašanās laiku klientu apkalpošanas centrā, aicinām klientus iepriekš pierakstīties vizītei www.rigassatiksme.lv.

Rūpējoties par darbinieku drošību, “Rīgas satiksme” visas klientu centros esošās darba vietas ir norobežojusi ar speciāliem aizsargstikliem. Tāpat gan darbiniekiem, gan klientiem ir pieejami roku dezinfekcijas līdzekļi.

“Rīgas satiksme” klientu apkalpošanas centri atrodas: Kurzemes prospektā 137, Prāgas ielā 1, Spīķeru ielā 1, Brīvības ielā 49/53, Brīvības ielā 191 un Brīvības gatvē 384B.

Plašāku informāciju par “Rīgas satiksmes” piedāvātajiem biļešu veidiem, pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos “twitter” un “facebook”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI