DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide

Sabiedrībai nozīmīgu objektu būvniecībā izmanto "LVM Zemes dzīles" minerālos materiālus

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“LVM Zemes dzīles” šogad realizējusi vairāk nekā 350 000 m3 minerālos materiālus un to maisījumus, līdz ar to valsts un pašvaldības budžetā dabas resursu nodokļa nomaksas ietvaros iemaksāti vairāk nekā 140 000 eiro. Arī sabiedrībai nozīmīgi infrastruktūras objekti top, izmantojot “LVM Zemes dzīles” derīgo izrakteņu ieguves vietās gūtos minerālos materiālus.

Šogad, pilnībā vai daļēji izmantojot “LVM Zemes dzīles” minerālos materiālus, ir izbūvēti un joprojām top AS “Latvijas valsts meži” (LVM) meža ceļi, dažādi valsts un pašvaldību ceļu posmi. Augstvērtīgie būvniecības materiāli izmantoti arī sabiedrībai nozīmīgu objektu būvniecībā, piemēram, Aizkraukles vidusskolas piebūvē, Jelgavas kanalizācijas un ūdensapgādes tīklu paplašināšanā, LVM Zemgales reģiona klientu centra būvniecībā, kā arī veloceliņa izbūvē Murjāņos, graudu kaltes, fermas, noliktavas, estrādes izbūvē Strenčos un vēl citos objektos.

img 20200909 wa0006 0021

“LVM Zemes dzīles” neatkarīgi no sezonas nodrošina pieejamību augstvērtīgiem un kvalitatīviem minerālajiem materiāliem Latvijas teritorijā gan ceļu būvniecībai, remontdarbiem, būvdarbiem un būvmateriālu ražošanai, gan arī pašpatēriņa vajadzībām. LVM derīgo izrakteņu ieguves vietās pieejami smilts-grants maisījumi un dažādu frakciju smalkie materiāli, līdz gada beigām LVM ir iecerējusi nodrošināt ražotu minerālo materiālu un to maisījumu pieejamību vismaz 25 derīgo izrakteņu ieguves vietās visā Latvijas teritorijā.

karte razosana copy

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI