DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide
1
1

Iepazīsti drošu un zaļu atpūtu digitālā ceļvedī "Laižam mežā" kopā ar Cūkmenu

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Tuvojoties skolēnu brīvlaikam, ir vērts atcerēties, ka Latvija ir viena no retajām valstīm, kur mežā atļauts brīvi pārvietoties, vākt ogas un sēnes, un pat kurināt ugunskuru un nakšņot. Dodoties mežā, tomēr jāievēro vairāki noteikumi un ieteikumi, kurus AS „Latvijas valsts meži” ir apkopojuši vienuviet interaktīvā ceļvedī "Laižam mežā!".

Interaktīvo ceļvedi vari apgūt gan datorā, gan telefonā un planšetē  ŠEIT 

Digitālajā ceļvedī ikvienam ir iespēja doties virtuālā 360 grādu foto tūrē pa dažāda vecuma mežiem, veicot 3 soļus un savā ceļā sastopot dažādus meža iemītniekus, vienlaikus atbrīvojot mežu no 13 neiederīgām lietām. Neapmaldīties palīdzēs īpašs gids – Cūkmens, galvenais AS "Latvijas valsts meži" cīnītājs par tīriem mežiem, kurš uzrunās visus virtuālos ceļotājus, atgādinot “Nemēslo mežā! Par cūku pārvērtīsies!”.

foto gvg copy

Šis digitālais materiāls veidots projekta "Nemēslo mežā!" ietvaros ar Latvijas Vides aizsardzības fonda finansiālu atbalstu. Izejot digitālo ceļvedi, savas zināšanas par drošu un zaļu atpūtu mežā vari pārbaudīt arī testā, nosakot, kāds dabā gājējs esi – iesācējs, vidējais vai pamatīgais… Padomu meklē ceļvedī "Laižam mežā!"

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI