DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Valsts policija no īpašumiem Kuldīgas pusē izņem divus šaujamieročus

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas kriminālprocesa ietvaros veica kratīšanu divu vīriešu dzīvesvietās Kuldīgas un Skrundas novadā, kurās tika konstatēti ieroči un patronas.

Pagājušā mēneša beigās Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas amatpersonas pēc operatīvas informācijas un kriminālprocesa ietvaros veica kratīšanu kādā īpašumā Kuldīgas novadā, kur tika atrasta un izņemta mazkalibra šautene ar patronām.  Savukārt kratīšanas laikā Skrundas novadā tika izņemta medību divstobra bise ar patronām. Abos gadījumos ieroči ir nosūtīti ekspertīzes veikšanai.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirknī turpinās izmeklēšana uzsāktajā kriminālprocesā. Saskaņā ar Krimināllikumu par  šaujamieroča, šaujamieroča būtisko sastāvdaļu, šaujamieroča munīcijas, lielas enerģijas pneimatiskā ieroča, sprāgstvielas vai spridzināšanas ietaises izgatavošanu, remontēšanu, iegādāšanos, glabāšanu, nēsāšanu, pārvadāšanu, pārsūtīšanu vai realizēšanu bez attiecīgas atļaujas soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz trim gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI