DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
08. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Aizvadītas robežsargu šaušanas sacensības

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Š.g. 2.oktobrī aizvadītas Valsts robežsardzes (turpmāk – VRS) čempionāta sacensības šaušanā. Sacensības norisinājās Rēzeknē, Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās un taktiskās apmācības centra šautuvē. Sacensību dalībnieku vidū bija VRS teritoriālo pārvalžu komandas, kā arī Valsts robežsardzes koledžas komanda. Kopumā sacensībās piedalījās 47 robežsargi.

Sacensību programma bija iekļauti trīs vingrinājumi: „Ātršaušana – divas sērijas ar aptveres maiņu”, „Ātršaušana – divas sērijas norādītajās zonās” un „Noziedznieku vajāšana”. Pēc vingrinājumu vietu summas tika noteikti uzvarētāji. Savukārt uzvarētājkomandas tika noteiktas pēc trīs vīriešu un viena sieviešu labāko rezultātu kopsummas.

Vīriešu konkurencē zelta medaļas ieguvējs ir Vitālijs Ščolkins (VRS Ludzas pārvalde), pie sudraba medaļas tika Sergejs Nazarovs (Valsts robežsardzes koledža) un pie bronzas medaļas - Pāvels Bulanovs (VRS Daugavpils pārvalde).

Sieviešu konkurencē par zelta medaļas ieguvēju kļuva Sanita Ļahnoviča (VRS Ludzas pārvalde), sudraba medaļu ieguva Edīte Barsova (VRS Viļakas pārvalde) un bronza medaļu – Gaļina Jupatova (VRS).

Komandu vērtējumā 1.vietu izcīnīja VRS Daugavpils pārvaldes komanda, 2.vietu – VRS Ludzas pārvaldes komanda un 3.vietu – Valsts robežsardzes koledža.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI