DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
07. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

No 12. oktobra darbdienās 35 vilcienu reisiem biļetes par 20% lētākas

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Lai mudinātu pasažierus braukt vilcienā laikā, kad ir mazāka pasažieru plūsma un lielāka iespēja ievērot droši distanci no citiem pasažieriem, no 2020. gada 12. oktobra līdz 2021. gada 11. aprīlim darbdienās 35 dienas vidus reisiem biļetes vienam braucienam būs par 20% lētākas.

20% atlaide tiks piemērota gan vilciena biļešu tirdzniecības kasēs, gan mūsu mājaslapā un mobilajā lietotnē, gan vilcienā pie konduktora kontroliera iegādātai biļetei. Savukārt, iegādājoties e-biļeti “Pasažieru vilciena” mobilajā lietotnē vai mājaslapā uz kādu no dienas vidus reisiem, tiks piešķirta vēl līdz 10% liela atlaide, kas piemērojama visām elektroniski iegādājamām biļetēm. 

Aicinām šo iespēju braukt vilcienā par draudzīgāku cenu dienas vidū izmantot ikvienam, kuram ir būtiski, ka sabiedriskajā transportā ir droša distance no citiem pasažieriem. Atgādinām, ka, lai ierobežotu infekcijas slimības COVID-19 izplatību, no 7. oktobra vilcienos visu brauciena laiku pasažieriem jālieto mutes un deguna aizsegs.

Dienas vidus 20% atlaide biļetēm vienam braucienam tiek piemērota:

  • 7 vilcieniem maršrutā Rīga-Skulte-Rīga;
  • 8 vilcieniem maršrutā Rīga-Aizkraukle-Rīga;
  • 8 vilcieniem maršrutā Rīga-Jelgava-Rīga;
  • 12 vilcieniem maršrutā Rīga-Tukums-Rīga.

Vilcienu kustības sarakstos pie biļešu kasēm un pieturvietu informatīvajos stendos reisi, kuriem ir piemērota atlaide, atzīmēti ar zaļas krāsas zīmi. Arī “Pasažieru vilciena” mājaslapā un mobilajā lietotnē šie reisi ir atzīmēti ar 20% atlaides zīmi, un, iegādājoties e-biļeti, konkrētā maršruta cena jau būs norādīta ar 20% atlaidi, kā arī ar papildus piemērojamo 5% vai 10% atlaidi par biļetes iegādi elektroniski.

Lūdzu ņemt vērā, ka, iekāpjot vilcienā pieturā, kurā ir atvērta biļešu kase, biļete pie konduktora kontroliera maksās par 0,50 eiro vairāk.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI