DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
Rīgas dome
Izglītības, kultūras un sporta departaments
07. oktobrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības
1
1

Aicina pieteikt projektus Rīgas Ziemassvētku egļu noformējuma veidošanai

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina „Ziemassvētku egļu noformējuma māksliniecisko ideju skiču un to realizēšanas tehnisko risinājumu projektu atlases konkursu”, aicinot radošo sabiedrību iesaistīties Rīgas pilsētvides noformēšanā svētku laikā.

Konkursu rīko, lai izvēlētos atbilstošāko piedāvājumu Ziemassvētku egļu noformējuma veidošanai 11.novembra krastmalā, Doma laukumā un Rātslaukumā. Konkursa mērķis ir arī atgādināt par leģendu un turpināt popularizēt Rīgu kā pirmās Ziemassvētku egles dzimteni, veidojot Ziemassvētku egļu noformējumus mākslinieciski augstvērtīgus, radoši pielietojot gan mūsdienīgas tehnoloģijas, gan svētku simbolus un jēdzienus, gan tautas tradīciju un etnogrāfijas mantojuma mūsdienīgu interpretāciju.

Konkursa nolikums un saistītie dokumenti pieejami tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv, sadaļā “Finansēšanas konkursi”.

Pieteikumi jāiesniedz līdz 13. oktobrim elektroniski, nosūtot projektus parakstītus ar drošu elektronisko parakstu uz e-pastu iksd.kpp@riga.lv vai izmantojot portālā Latvija.lv pieejamo pakalpojumu Iesniegums iestādei, vai klātienē RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā Kr. Valdemāra ielā 5, Departamenta darba laikā.

Kontaktinformācija par konkursa norisi – Guntars Kambars, RD IKSD Kultūras pārvaldes, Pilsētas svētku noformējuma nodaļas vadītājs, tālr. 67043650, e-pasts: Guntars.Kambars@riga.lv.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI