DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
24. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Vide
1
1

Meža apsaimniekošanas darbu konkursā saņemts rekordliels pieteikumu skaits

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: LVM

Ir noslēgusies pieteikšanās AS “Latvijas valsts meži”  (LVM) atklātajam konkursam “Meža atjaunošanas, kopšanas un aizsardzības pakalpojumu sniegšana 2021. – 2023. gadā”, saņemot vairāk nekā 240 interesentu piedāvājumus. Salīdzinot ar pirmo konkursu 2016. gadā, kurā tika aicināti piedalīties jau esošie sadarbības partneri un jauni darbu veicēji, šogad ir ievērojami pieaugusi darbu veicēju interese.  

“Latvijas valsts meži ir uzticams un godīgs partneris, piedāvājot caurredzamus un prognozējumus darbu apjomus un samaksu par to. Darbs mežā sniedz iespēju pašam organizēt darbu, vienīgais, kas tiek prasīts – vēlme godprātīgi un atbildīgi strādāt, paveicot plānoto noteiktos termiņos,” skaidro LVM Mežkopības ražošanas vadītājs Lauris Ropājs.

Pašlaik iepirkuma komisija strādā pie iesniegto piedāvājumu izvērtēšanas, lai nonāktu pie konkursa rezultātiem. Darbs pie piedāvājuma izvērtēšanas ilgs vairākus mēnešus un rezultāti tiks paziņoti decembrī.

LVM apsaimnieko 1,6 miljonus hektāru meža zemes, nodrošinot ilgtspējīgu mežu apsaimniekošanu. Meža stādīšana, agrotehniskā un jaunaudžu kopšana, atjaunoto platību aizsardzība pret meža dzīvnieku bojājumiem – tie ir darbi, kas tiek īstenoti visu gadu. To paveikšanai mežā ir nepieciešams motivēts, zinošs un atbildīgs darbu darītājs.

Ik gadu LVM izsludina atklātu konkursu, ar iespēju ikvienam saimnieciskās darbības veicējam pieteikties un strādāt kopā, lai sasniegtu izvirzīto mērķi – izaudzēt ražīgu, veselīgu mežu, ko augšanas laikā novērtē dabā gājēji un meža velšu vācēji, bet sasniedzot ciršanas vecumu, audze nes lielāko ekonomisko labumu valstij, tātad Latvijas iedzīvotājiem.

Labs saturs
1
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI