DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents Rēzeknē noslēgs diskusiju ciklu par latviešu vēsturiskajām zemēm

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Piektdien, 25. septembrī, Valsts prezidents Egils Levits Rēzeknē, noslēdzot diskusiju ciklu par latviešu vēsturiskajām zemēm, Latgales vēstniecībā “Gors” ar viedokļu līderiem runās par Latgales identitātes kultūrvēsturisko un mūsdienīgo rakursu.

Diskusijā “Latgales identitāte: vēsture, šodiena un attīstība nākotnē” kopā ar Valsts prezidentu piedalīsies dzejniece Anna Rancāne, Latgales podnieku dzimtas tradīciju turpinātājs, māla meistars Andris Ušpelis, Nemateriālās kultūras mantojuma centra “Upīte” vadītājs Andris Slišāns, Dagdas novada Ezernieku pagasta Saietu nama vadītājs, biedrības “Dagne” vadītājs Aivars Bačkurs un radio raidījumu vadītājs, postfolkloras grupas “Rikši” mūziķis Ēriks Zeps.

Diskusija būs skatāma tiešraidē Valsts prezidenta YouTube profilā (presidentlv), tīmekļvietnē www.president.lv, kā arī sociālajos tīklos Facebook (egilslevitslv) un Twitter (@Rigas_pils).

Tāpat Rēzeknes apmeklējuma laikā Valsts prezidents atklās “Uzņēmēju dienas 2020 Latgalē”, savukārt Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā “Zeimuļs” ar pilsētas un novada skolu vadību runās par aktuālajiem izglītības tematiem un programmu “Skola2030”. Noslēgumā Valsts prezidents apmeklēs Franča Trasuna muzeju “Kolnasēta”.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI