DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
23. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar dzēsti 14 ugunsgrēki

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 22.septembra plkst. 06.30 līdz 23.septembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 48 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, no kuriem viens bija meža ugunsgrēks, 24 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega piededzis ēdiens, elektriskā sildierīce, siena rullis, kombaina motors, traktora bremžu disks, saimniecības ēka un dzīvojamās mājas jumta kore, žogs un sausā zāle, zaru kaudze, sodrēji dūmvadā, atkritumi.

Glābjot nelaimē nonākušus cilvēkus, vakar Apē ugunsdzēsēji glābēji palīdzēja noņemt gredzenu un uzpampušas rokas pirksta, bet Rēzeknes novadā atrada un nogādāja līdz Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta transportlīdzeklim purvā apmaldījušos cilvēku, kurš bija cietis.

VUGD atgādina: ievērojiet piesardzību dodoties uz mežu! Ja iespējams, neejiet uz mežu vienatnē un, lai izvairītos no apmaldīšanās, centieties iegaumēt vietu, kur esat iegājuši mežā un kur esat pārvietojušies!

         

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI