DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
22. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Salacgrīvā likvidēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 21.septembra plkst. 06.30 līdz 22.septembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 46 izsaukumus – 12 uz ugunsgrēku dzēšanu, 27 uz glābšanas darbiem, bet septiņi izsaukumi bija maldinājumi.

Pēc trīs dienu ilga darba, vakar plkst. 18.41 Salacgrīvā tika likvidēts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, kur dega šķelda 200m2 platībā. Izsaukums uz šo notikumu tika saņemts piektdien plkst. 19.23 un naktī uz sestdienu plkst. 00.00 ugunsgrēka izplatīšanās tika ierobežota. Šķeldas kaudzes kopējais apjoms bija aptuveni 30 000m3 un, lai piekļūtu degšanas cilmes vietām, tika pārkrauti 10 000m3 šķeldas. Dzēšanas darbos piedalījās gan VUGD ugunsdzēsēji glābēji, gan Ainažu un Korģenes brīvprātīgie ugunsdzēsēji, kā arī tika izmantota uzņēmuma traktortehnika.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega saimniecības ēka un vieglās automašīnas piekabe, vienstāva saimniecības ēka, veļas mašīna, šķeldas izdedži, sausā zāle, piededzis ēdiens, bet piecos gadījumos atkritumi.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI