DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
15. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Tava drošība

Ugunsgrēkā Daugavpils novadā gāja bojā cilvēks

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 14.septembra plkst. 06.30 līdz 15.septembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 44 izsaukumus – 10 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet 13 izsaukumi bija maldinājumi.

Šonakt plkst. 04.50 tika saņemts izsaukums uz Talsu novada Stendi, kur dega neapsaimniekota ēka 100m2 platībā. Veicot dzēšanas darbus, cieta viens ugunsdzēsējs glābējs, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 06.57 ugunsgrēks tika lokalizēts un patlaban turpinās tā dzēšanas darbi.

Plkst. 01.03 ugunsdzēsēji glābēji steidzās uz izsaukumu Daugavpils novadā, kur saskaņā ar sākotnējo informāciju dega dzīvojamā māja. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka deg vienstāva ēka 50m2 platībā, turklāt ēkas jumts un daļa sienu jau bija sabrukušas. Veicot dzēšanas darbus, tika atrasts cilvēks, kurš bija gājis bojā. Plkst. 06.43 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar plkst. 20.56 VUGD saņēma izsaukumu uz Naukšēnu novada Ķoņu pagastu, kur dega šķūnis un lauksaimniecības agregāti kopumā 403m2 platībā. Ugunsgrēka dzēšanā piedalījās 11 VUGD ugunsdzēsēji glābēji, kā arī Naukšēnu pašvaldības ugunsdzēsēju formējums, un plkst. 01.24 šis paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega saimniecības ēka, piededzis ēdiens, divos gadījumos dārza mājas, žogs, dzīvojamā māja.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI