DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
14. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Valsts pārvalde

Valsts prezidents ar Latvijas Koledžu asociāciju pārrunā augstākās izglītības reformas aktualitātes

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

FOTO: Ilmārs Znotiņš, Valsts prezidenta kanceleja

14. septembrī Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī tikās ar biedrības “Latvijas Koledžu asociācija” valdes pārstāvjiem, lai pārrunātu koledžu problemātiku augstākās izglītības sistēmas un augstākās izglītības reformas kontekstā. 

Uzklausot biedrības pārstāvjus, Valsts prezidents atzina, ka “augstākās izglītības reforma, koncentrējoties uz ļoti konkrētiem mērķiem, nav līdz galam iedziļinājusies koledžu problēmjautājumos, un tas ir jāiekļauj dienaskārtībā”.

Pēc Valsts prezidenta sacītā, lai Latvijas izglītības sistēma būtu moderna un konkurētspējīga visas Eiropas un pasaules mērogā, katram izglītības līmenim jādarbojas augstākajā kvalitātē, un tas ir augstākās izglītības reformas uzdevums.

Ar Valsts prezidentu tikās biedrības valdes priekšsēdētājs, Juridiskās koledžas direktors Tālavs Jundzis un valdes locekļi: Rīgas Tehniskās koledžas direktors Jānis Rozenblats; Rīgas Stradiņu universitātes Sarkanā Krusta medicīnas koledžas direktore Ināra Upmale; Daugavpils Universitātes Daugavpils medicīnas koledžas direktore Līvija Jankovska; Valsts robežsardzes koledžas direktors Mariks Petrušins.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI