DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
09. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Vakar ugunsgrēkā Rīgā cieta cilvēks

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 8.septembra plkst. 06.30 līdz 9.septembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 45 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku dzēšanu, 21 uz glābšanas darbiem, bet 10 izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar plkst. 15.33 tika saņemts izsaukums Rīgā, kur daudzstāvu dzīvojamā mājā bija jūtama deguma smaka. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka daudzstāvu mājas atkritumu uzglabāšanas telpā dega atkritumu konteiners 2m2 platībā un bija izveidojies spēcīgs sadūmojums. Ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Plkst. 16.08 ugunsgrēks tika likvidēts.

Vakar plkst. 11.36 tika saņemts izsaukums uz Salacgrīvas novadu, kur noticis ceļu satiksmes negadījums un automašīnā atrodas trīs cilvēki, kuri, iespējams, ir iespiesti. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka ir avarējis mikroautobuss, trīs cilvēki no automašīnas bija izkļuvuši pirms VUGD ierašanās. Notikuma vietā ugunsdzēsēji glābēji no automašīnas izcēla divus bojāgājušus cilvēkus. Plkst. 13.21 darbi notikuma vietā tika pabeigti.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur sešos gadījumos dega atkritumi, divos gadījumos piededzis ēdiens, vieglā automašīna, saimniecības ēka, elektrības rozete, serveris, tualete, sodrēji dūmvadā, sadzīves mantas.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI