DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
03. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” izsludinājusi atklātu iepirkuma konkursu par dīzeļdegvielas iegādi

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksme” informē, ka izsludinājusi atklātu iepirkuma konkursu par dīzeļdegvielas iegādi. Iepirkuma procedūras rezultātā plānots noslēgt vispārīgo vienošanos ar vairākiem piegādātājiem, kurus uzņēmumus turpmākos trīs gadus katru mēnesi uzaicinās piedalīties  cenu aptaujā un iesniegt savus piedāvājumus. Tādejādi tiks nodrošināta nepārtraukta konkurence starp dīzeļdegvielas piegādātājiem, kas ļaus saņemt zemāko cenas piedāvājumu.

“Rīgas satiksmes” valdes priekšsēdētāja Džineta Innusa: “Uzņēmuma valde nepārtraukti strādā pie tā, lai tiktu optimizēti uzņēmuma izdevumi un atklātu konkursu rezultātā iegūtu saimnieciski izdevīgākos piedāvājumus. Izsludinātais iepirkums par dīzeļdegvielas piegādi ir ļoti apjomīgs un šī pozīcija sastāda lielu daļu no uzņēmuma izdevumiem, tāpēc ļoti svarīgi, lai dīzeļdegvielas piegādes process būtu atklāts un caurspīdīgs.”

Saskaņā ar iepirkuma nolikumu dīzeļdegvielas piegāde orientējoši jāuzsāk ne ātrāk par 2020. gada 9. novembri. Paredzamā kopējā līguma cena 38.6 miljoni eiro trīs gadu piegādes termiņā.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI