DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Veselība

SPKC informē par saslimšanas gadījumiem ar Covid – 19 Maximā, (Zemgales iela 53,Olaine)

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Turpinot epidemioloģisko izmeklēšanu, saistībā ar Covid – 19 saslimšanas gadījumiem Olaines Maximas veikala darbiniekiem un sadarbībā ar veikala administrāciju organizējot mērķtiecīgu darbinieku testēšanu, Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) epidemiologi saņēmuši informāciju,  ka vēl trīs Maximas XX  darbiniekiem apstiprināta Covid – 19 infekcija (kopā 4 saslimšanas gadījumi, kas saistīti ar šo veikalu). Veikalā 29.08 tika veikti dezinfekcijas pasākumi un strādā jauna darbinieku komanda.

Kaut veikala apmeklētājiem saslimšanas risks tiek novērtēts kā zems, SPKC aicina minētā veikala apmeklētājus, kuri to apmeklēja no 24.augusta līdz 29.augustam, novērot veselību. Ja tiek novēroti akūtas elpceļu infekcijas slimības simptomi, jāsazinās ar savu ģimenes ārstu un jāveic izmeklēšana uz COVID-19. Pašreiz epidemioloģiskā izmeklēšana turpinās.

! Atgādinām, ka ikvienam ir iespēja veikt valsts apmaksātu Covid-19 testu arī tad, ja nav saslimšanas simptomu. Iepriekš ir obligāti jāpierakstās, zvanot uz tālruņa numuru 8303 darba dienās laikā no 8:00 - 20:00, sestdienās laikā no 9:00-15:00 un svētdienās laikā no 9:00-12:00.

! Lai līdzīgos gadījumos ātrāk uzzinātu, vai esi bijis kontaktā ar Covid-19 slimnieku, SPKC aicina izmantot lietotni “Apturi Covid”. Izmantojot lietotni, varēsi savlaicīgāk izolēties, lai neapdraudētu ģimeni, kolēģus, draugus un pārējos iedzīvotājus.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI