DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
02. septembrī, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Drošība

Ugunsdzēsēji glābēji aizvadīja mierīgu diennakti

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Aizvadītajā diennaktī, laika posmā no šī gada 1.septembra plkst. 06.30 līdz 2.septembra plkst. 06.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma 35 izsaukumus – 14 uz ugunsgrēku, tajā skaitā viens uz meža ugunsgrēka dzēšanu, 15 uz glābšanas darbiem, bet seši izsaukumi bija maldinājumi.

Aizvadītajā diennaktī ugunsdzēsēji glābēji steidzās arī uz izsaukumiem, kur dega atkritumi, elektroinstalācijas vadi, piededzis ēdiens, zaru kaudze, elektriskais skaitītājs, sausā zāle, pirts.

Vakar divos gadījumos ugunsdzēsēju glābēju palīdzība bija nepieciešama Rīgā, kur pēc kravas un divu vieglo automašīnu sadursmes atbrīvoja cietušu cilvēku, kā arī Mazsalacas novadā, kur  pēc vieglās automašīnas avārijas atbrīvoja divus cietušos. Izglābtie cilvēki tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, ugunsdzēsēji glābēji vakar Cēsīs no ventilācijās šahtas izcēla četrus kaķus, bet Ropažu novadā izglāba zirgu, kurš bija iestidzis purvā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI