DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. augustā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Tematiskais tirgus “Gatavs skolai, gatavs septembrim” aicina

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Mājražotāji un amatnieki sarūpējuši dažādus noderīgus darinājumus un gardus labumus svētku galdam, ieskandinot jauno mācību gadu, ko varēs iegādāties 28.augustā no plkst.15.00 līdz 19.00 un 29.augustā no plkst.9.00 līdz 16.00 Valmieras Hanzas tirgus tematiskajā tirgū “Gatavs skolai, gatavs septembrim”.

Tematiskā tirgus dienās, kas veltīts Zinību dienai, varēs iegādāties pašizdotas grāmatas, dažādus adījumus, tamborējumus, lina un kažokādas darinājumus, stellēs austus izstrādājumus, ādas maciņus, kuros iespējams iegravēt vārdu, no filca un ādas darinātas rotas, kā arī arheoloģiskās, etnogrāfiskas un dizaina rotas. Arī Zinību dienas svētku galdam varēs iegādāties cienastu.

29.augustā tematisko tirgu “Gatavs skolai, gatavs septembrim” papildinās “Drošības skola”, kurā Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta un Valsts policijas pārstāvji visas dienas garumā atgādinās par ģimenes drošības plāna izveides nozīmību,  par pareizu rīcību gan pieaugušajiem, gan arī bērniem, ja mājoklī nostrādā dūmu detektors, kā arī informēs par tiem drošības jautājumiem, kuri būtiski un nozīmīgi, lai ceļš uz skolu un mājup būtu drošs.

Tematisko tirgu “Gatavs skolai, gatavs septembrim” kuplinās atrakcijas bērniem un izklaidējoša kultūras programma. 28.augustā no plkst.15.00 līdz 16.30 varēs spēlēt Valmieras muzeja senās spēles, bet no plkst.17.00 līdz 19.00 interaktīvu meistarklasi piedāvās Yamaha Mūzikas skola. Savukārt 29.augustā no plkst.11.00 līdz 12.00 tematiskā tirgus apmeklētājiem muzikālu sveicienu sarūpējusi popgrupa “Notiņas”, bet no plkst.12.00 līdz 12.30 interesenti varēs izbaudīt lielo ziepju burbuļu burvību.

Plašāka informācija par tirgotājiem pieejama Valmieras Hanzas tirgus Facebook.com pasākuma lapā.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI