DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
28. augustā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

“Rīgas satiksme” pirmajā pusgadā nodrošinājusi pozitīvus finanšu rādītājus

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

“Rīgas satiksmes” valdei, pastiprināti uzraugot pakalpojumu un materiālo vērtību iepirkumu procesu, izdevies lielā mērā kompensēt ārējo apstākļu - COVID 19 - radīto ieņēmumu samazinājumu par pasažieru pārvadājumiem laika periodā no šā gada 13. marta līdz 30. jūnijam. Arī Rīgas dome rīkojusies kā atbildīgs “Rīgas satiksmes” īpašnieks un pasažieru pārvadājumu pasūtītājs ir daļēji kompensējis COVID 19 radītos zaudējumus.

Uzņēmuma apgrozījuma samazinājums 2020. gada 1. pusgadā, salīdzinot ar 2019. gada 1. pusgadu ir 9.7 miljoni eiro, tajā skaitā ieņēmumi par sabiedriskā transporta biļetēm šā gada pirmajā pusgadā bija 8.7 miljoni eiro, savukārt ieņēmumi par autostāvvietu pakalpojumiem – 0.96 miljoni eiro.

Izdevumu samazinājums, salīdzinot ar 2019. gada 6 mēnešiem, ir 11.3 miljoni eiro, tajā skaitā par rezerves daļām, materiāliem un degvielu – 4.9 miljoni eiro un pakalpojumu izmaksas – 6.4 miljoni eiro.

2020. gada pirmā pusgada izdevumi bija par 11% mazāki salīdzinot ar attiecīgo periodu 2019. gadā.

Rīgas domes kompensācija par COVID 19 radītiem zaudējumiem - 2.3 miljoni eiro.

2020. gada pirmā pusgada finanšu rādītāji pieejami: https://www.rigassatiksme.lv/lv/par-mums/publiskojama-informacija/finansu-informacija.

Saziņai ar «Rīgas satiksmi» aicinām izmantot informatīvo tālruni 20361862, vai arī sūtiet e-pastu uz info@rigassatiksme.lv. Tāpat ar uzņēmumu var sazināties izmantojot mājas lapā www.rigassatiksme.lv esošo sadaļu «Sazinies ar mums», kurā ikviens elektroniski var iesniegt savu pieteikumu.

 

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI