DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
13. augustā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Uzņēmējdarbība

Aicinām uzņēmējus pieteikties dalībai LTRK Kurzemes Biznesa klubā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Latvijas lielākās uzņēmēju biedrības Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK)  Kurzemes reģiona nodaļa sadarbībā ar Ventspils pilsētas pašvaldību aicina uzņēmējus piedalīties LTRK Kurzemes Biznesa kluba pasākumā, kas notiks 19. augustā, Ventspilī,  Ventspils Augsto tehnoloģiju parkā.

Pielietojot jauno tehnoloģiju iespējas, diskusijas daļa notiks kombinētā versijā, kur daļa diskusijas dalībnieku pasākumā piedalīsies no LTRK studijas.

 Biznesa kluba pasākumā ar atklāšanas uzrunu uzstāsies Ventspils pilsētas priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, LTRK valdes locekle, politikas daļas direktore Katrīna Zariņa un LTRK Kurzemes reģiona vadītājs Ralfs Minkevičs. Par aktualitātēm ar prezentācijām uzstāsies vairāki eksperti – Ventspils Biznesa atbalsta centra vadītāja,  valdes locekle Ilze Valdmane  Biznesa kluba dalībniekus iepazīstinās ar prezentāciju par tēmu "Resurss biznesa izaugsmei", savukārt uzņēmuma SIA  “NJ Media” vadītājs Niks Jansons uzstāsies ar prezentāciju par tēmu: “Kā revolucionizēt savu pārdošanu 90 dienās! - Modernākās tehnoloģijas, kā sistemātiski piesaistīt klientus un kā revolucionizēt savu pārdošanu”.

Klātesošajiem dalībniekiem pasākuma laikā būs iespēja uzzināt “Uzņēmēju dienas Kurzemē 2020” aktualitātes, kā arī piedalīties loterijā, kuru vadīs LTRK Kurzemes reģiona vadītājs Ralfs Minkevičs, savukārt Ventspils pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Aivars Lembergs pasākumā uzstāsies ar prezentāciju “Ostu pārvaldības modelis”. Pasākuma klātesošie dalībnieki tiks aicināti uz kafijas pauzi, lai kopīgi tīklotos un veidotu biznesa kontaktus.

Pasākuma noslēgumā norisināsies paneļdiskusija: Eiropas "Atveseļošanās nauda" uzņēmējdarbībai - KAD, KAM, KĀ? - Prioritātes un sadale. Norisināsies diskusija ar uzņēmējiem un jomas ekspertiem, kurā būs iespēja noskaidrot, kādu daļu no šīs programmas saņems uzņēmēji un, ar kādiem nosacījumiem mēs varēsim šo naudu tērēt. Paneļdiskusiju moderēs LTRK valdes locekle, politikas daļas direktore Katrīna Zariņa, Ventspils pilsētas priekšsēdētāja vietnieks Didzis Ošenieks, Ekonomikas ministrijas Uzņēmējdarbības konkurētspējas departamenta direktors Kristaps Soms, LTRK Kurzemes padomes loceklis, “VK Tranzīts” valdes loceklis  Renārs Pūce un uzņēmēju pārstāvji no eksporta nozarēm. Aicinām klātesošos iesaistīties diskusijā un uzzināt atbildes uz sev aktuāliem jautājumiem, lai kopīgi spētu veicināt vēl plaukstošāku uzņēmējdarbības vidi.

Dalība pasākumā ir bezmaksas un tikai ar iepriekšēju reģistrāciju.  

Reģistrācija: https://www.mitto.me/ltrk-kbk-ventspils/register.

Papildu informācija: santa.eizenarma@chamber.lv , Tel. 29757233 (Santa)

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI