DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
12. augustā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Aicina pieteikties dalībai Rīgas domes Konsultatīvajā padomē sabiedrības integrācijas jautājumos

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina konkursu nevalstisko organizāciju pārstāvjiem dalībai Rīgas domes Konsultatīvajā padomē sabiedrības integrācijas jautājumos.

Konsultatīvā padome ir Rīgas domes konsultatīva institūcija, kas izveidota, lai nodrošinātu nevalstiskā sektora līdzdalību pilsētas pašvaldības sabiedrības integrācijas politikas plānošanā, īstenošanā un novērtēšanā. Tā darbojas saskaņā ar “Rīgas domes Konsultatīvās padomes sabiedrības integrācijas jautājumos nolikumu”.

Biedrībai vai nodibinājumam, kas vēlas izvirzīt savu pretendentu konkursam, jāatbilst šādiem kritērijiem:

  • tā darbojas Rīgas pilsētas administratīvajā teritorijā;
  • tā darbojas sabiedrības integrācijas jomā;
  • tai ir pieredze sadarbībā ar valsts un pašvaldību iestādēm.

Katra organizācija var deleģēt vienu konkrētu personu pārstāvniecībai konsultatīvajā padomē, pievienojot konkursa nolikumā minētos dokumentus. Nolikums pieejams tīmekļa vietnē www.integracija.riga.lv . Pieteikumi jāiesniedz līdz 7. septembrim plkst. 16.00 RD IKSD Klientu apkalpošanas centrā Krišjāņa Valdemāra ielā 5, vienlaikus nosūtot pieteikuma elektronisko versiju uz e-pasta adresi iksd.integracija@riga.lv. Var sūtīt tikai elektronisku pieteikumu, ja tas parakstīts ar drošu elektronisko parakstu un laika zīmogu.

Papildinformācija pieejama pie Projektu un sabiedrības integrācijas nodaļas vadītājas Ilonas Stalidzānes – tālr. 67181661, e-pasts: ilona.stalidzane@riga.lv.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI