DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
05. augustā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Kultūra

Šonedēļ Tērbatas ielā – prāta spēles, cirka rotaļas, diskusijas un izrādes bērniem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Arī šonedēļ Tērbatas ielā tiek svinēta vasara! Jau no ceturtdienas vakara eksperimentālā kārtā uz mēnesi tikai gājējiem atvēlētājā ielā un Vidzemes tirgū varēs izbaudīt dažādas aktivitātes. Rīgas pašvaldība aicina pasākumu apmeklētājus būt atbildīgiem un parūpēties par savu drošību – izmantot lietotni Apturi Covid, ievērot divu metru distanci un nedoties tajās vietās, kur veidojas īslaicīgi cilvēku sablīvējumi. Tāpat iedzīvotāji ir aicināti regulāri mazgāt rokas un izmantot pie saulessargiem izvietotos dezinfekcijas līdzekļus.

Ceturtdien, 6. augustā, no plkst. 19.00 līdz 20:00 Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā norisināsies mākslinieces Ilzes Aulmanes audio vizuālā dejas performance. Savukārt piektdien, 7.augustā, no plkst. 20.00 vidusskolas pagalmā norisināsies Tērbatas vasaras ielas prāta spēles, bet pie Tērbatas ielas 15/17 no plkst. 16:00 līdz 22:00 muzikālo pavadījumu nodrošinās Biit Me Riga plašu veikals, piedaloties dīdžejiem Selektārs Krosfāters (LV) un Ndrew (LV).

Nedēļas nogalē sestdien un svētdien no plkst. 12.00 līdz 14.00 ģimenes ar bērniem tiek aicinātas piedalīties Rīgas Cirka Skolas rotaļu laukuma aktivitātēs Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā, kur bērniem būs iespēja apgūt Poi tradīcijas un piedalīties lielo burbuļu darbnīcā.

Tostarp sestdien un svētdien no plkst. 14.00 līdz 15.00 Tērbatas vasaras ielas gājējiem pievienosies garkāji no Rīgas Cirka un sestdien Tērbatas iela 15/17 no plkst. 12.00 līdz 15.00 lauku labumu tirdziņa norise laikā par muzikālo pavadījumu rūpēsies Shakeshooka vēlais rīta raidījums.

Savukārt sestdienas pēcpusdienā 17:00 visi interesenti tiek aicināti uz žurnāla Satori organizēto diskusiju “Vai Rīgai vajag apkaimes” par apkaimēm Rīgā.

Vidzemes tirgū sestdien plkst. 12.00 Liepājas leļļu teātra izrāde bērniem “Kliņķīša piedzīvojums vai kā rūķis draugus atrada” un  plkst. 13.20 - muzikālā programma bērniem "Dziesmas košai dienai" (dzied Laima Miltiņa un Elīna Čampere).

Svētdien, 9.augustā Vidzemes tirgū no plkst. 12.00 notiks “Zinātniskais teātris” no Laboratorium.lv un no plkst. 13.00 - muzikāls leļļu uzvedums bērniem "Šņāpuļa piedzīvojumi”.

Tērbatas vasaras ielas notikumu kalendārs atrodams šeit: https://www.riga.lv/lv/jaunums/terbatas-vasaras-ielas-notikumu-kalendars.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI