DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
31. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 2 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Satiksme

Dīzeļvilcienu piegādes iepirkumā trīs pretendenti tiek uzaicināti iesniegt piedāvājumus nākamajā kārtā

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

AS “Pasažieru vilciens” iepirkuma komisija, izvērtējot Dīzeļvilcienu piegādes iepirkumam iesniegtos kandidātu pieteikumus, ir secinājusi, ka trīs no pieciem kandidātiem atbilst visiem nolikumā noteiktajiem atlases kritērijiem un tiek uzaicināti iesniegt savus piedāvājumus sarunu procedūras 2. kārtā.

Kopumā interesi piedalīties astoņu jaunu dīzeļvilcienu piegādes iepirkumā izteica pieci kandidāti - Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles S.A., Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A., Stadler Polska Sp. z o.o., "МЕТРОВАГОНМАШ" АО un Public Joint Stock Company "Kryukovsky Railway Car Building Works".

Par atbilstošiem kandidātu atlases nolikumā noteiktajiem kritērijiem ir atzīti trīs ražotāji - Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles S.A., Pojazdy Szynowe PESA Bydgoszcz S.A. un Stadler Polska Sp. z o.o.

Šie trīs kandidāti, kuru pieteikumi atzīti par atbilstošiem, saņems uzaicinājumu, kas ietvers arī tehnisko specifikāciju, lai varētu izstrādāt un iesniegt savus piedāvājumus sarunu procedūras 2. kārtā. Savukārt no saņemtajiem piedāvājumiem atbilstoši nolikumā noteiktajām prasībām tiks izvēlēts saimnieciski izdevīgākais piedāvājums.

Vilcienu iepirkuma realizēšanai AS “Pasažieru vilciens” ir izvēlējusies sarunu procedūras metodi, kas dod iespēju pasūtītājam izvirzīt iespējami labākos iepirkuma nosacījumus un iegādāties preci par ekonomiski izdevīgāko cenu. AS “Pasažieru vilciens” plāno iepirkuma līgumu noslēgt līdz 2020. gada 31. decembrim.

Jauni dīzeļvilcieni “Pasažieru vilcienam” nepieciešami, lai pēc iespējas drīzāk aizstātu šobrīd uzņēmuma rīcībā esošos DR1A modeļa vilcienus ar ASV sankciju sarakstā iekļautā PAO “Zvezda” dzinējiem.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI