DIENASKĀRTĪBĀ
>
Par aktuālo valstī un iestādēs (preses relīzes)
TĒMAS
30. jūlijā, 2020
Lasīšanai: 3 minūtes
RUBRIKA: Relīze
TĒMA: Pašvaldības

Šajā nedēļas nogalē Tērbatas ielā notiks urbānā joga, prāta spēļu turnīrs un aktivitātes bērniem

Publicēts pirms 3 gadiem. Izvērtē satura aktualitāti! >>

Šajā nedēļas nogalē, jau no piektdienas vakara, Tērbatas vasaras ielā un Vidzemes tirgū varēs izbaudīt dažādas neliela mēroga aktivitātes. Piedaloties tajās, Rīgas pašvaldība aicina iedzīvotājus būt atbildīgiem un parūpēties par savu drošību – izmantot lietotni “Apturi Covid”, ievērot divu metru distanci un nedoties tajās vietās, kur gadījuma veidā veidojas īslaicīgs sablīvējums. Tāpat iedzīvotāji ir aicināti regulāri mazgāt rokas un izmantot pie saulessargiem izvietotos dezinfekcijas līdzekļus.

Piektdien, 31.jūlijā, no plkst. 20.00 Rīgas Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā norisināsies Tērbatas vasaras ielas prāta spēļu turnīrs (epidemioloģisku apsvērumu dēļ vietu skaits ir ierobežots), bet pie Tērbatas ielas 15/17 no plkst. 18:00 līdz 22:00 muzikālo pavadījumu nodrošinās Biit Me Riga plašu veikals ar dīdžeju Lee Chapman (UK) un Judzhen (Rahbarber) piedalīšanos. Piektdien no plkst. 16.00 līdz 20.00, kā arī svētdien plkst. 11.00 – 16.00 blakus Natālijas Draudziņas vidusskolai ikvienam būs iespēja reģistrēt CSDD savu velosipēdu.                                              

Savukārt sestdien, 1.augustā, no plkst. 8.30 līdz plkst. 9.45 norisināsies “Urban Yoga” nodarbība pie Natālijas Draudziņas vidusskolas. Vietu skaits ierobežots. Iepriekš pieteikšanās urbanyoga.lv mājaslapā.

Tāpat sestdien no plkst. 9.00 līdz plkst. 15.00 Tērbatas ielas posmā starp Dzirnavu un Blaumaņa ielu būs Lauku labumu tirdziņš, kura norises laikā pie Tērbatas ielas 15/17 muzikālo pavadījumu nodrošinās vēlais rīta raidījums Shake Shooka (12.00 – 15.00). Plkst. 17.00 Natālijas Draudziņas vidusskolas pagalmā notiks Satori organizēta diskusija par to, vai pilsēta ir bērnu augšanai un attīstībai labvēlīga vieta.

Vidzemes tirgus teritorijā no plkst. 12.00 mazākos iepriecinās muzikālā programma bērniem "Mazais un Lielais". Plkst. 13.00 Vidzemes tirgū uzstāsies radošā grupa "Pārsteigumu Karuselis”.

Svētdien, 2.augustā, Vidzemes tirgū uzstāsies Dace Kravale muzikālā bērnu programmā "Dziedam kopā ar Daci" un notiks muzikāla lielo leļļu programma bērniem “Zaķu lielais našķu galds".

Tērbatas vasaras ielas notikumu kalendārs atrodams šeit: https://www.riga.lv/lv/jaunums/terbatas-vasaras-ielas-notikumu-kalendars

 

Stipra lietus gadījumā pasākumi pie Natālijas Draudziņas vidusskolas un tās pagalmā tiks atcelti. 

Pašvaldība aicina būt atbildīgiem, ievērot divu metru distanci un nedrūzmēties.

Labs saturs
Pievienot komentāru
LATVIJAS REPUBLIKAS TIESĪBU AKTI
LATVIJAS REPUBLIKAS OFICIĀLAIS IZDEVUMS
ŽURNĀLS TIESISKAI DOMAI UN PRAKSEI